2777
2789

فقط اول بگم میخوام برای ازدواج انتخاب کنم 

دوست دارم یوی که متعهد تره و میتونم زودتر و بی دردسر باهاش به نتیجه برسم انتخاب کنم 

مرد شماره ۱ 

۲۷ ساله ، خوش اخلاق و خوش برخورد ،محترم،آروم،تمیز و مرتب ، به نظرم یکم خنگه 😐😂،خوش استایل ،قد خیلی بلند ، اندام متوسط رو به خوب ، پزشک(سال آخر) ،صاحب خونه و ماشین خوب(خونه غرب تهران ، ماشین هم چانگان) ، چهره هم متوسط رو به خوب 

میگه که قصدش هم جدیه 

گذشته پاک و خالی از دختری هم نداشته البته

مرد شماره ۲

۲۸ ساله ، مستقل ،شخصیت جدی و با اعتماد به نفس ،مغرور، جنتلمن ،کمی زود جوش و عصبی، خوش استایل و خیلی قد بلند و هیکل عالی، چهره متوسط ، دامپزشک ، وضعیت مالی پدر مادر خیلی خوب ولی خودش متوسط چون از پدر پول نمیگیره،خونه و ماشین خوب (خونه سعادت آباد ، ماشین هم چینی در خد ۲۰۷)

ایشون هم گذشته‌ش پر از دختر بوده متاسفانه 

ولی الان میگه که خیلی به دلش نشستم من و خوشش اومده و ...

مرد شماره ۳

۲۴ ساله،ساکن آمریکا از بچگی،در سال دو سه بار میاد ایران، یکم لوس و لجباز و مغرور ، به شدت مودی و حساس، استایل و چهره خوب ، قد متوسط رو به بالا 

ایشون هم گذشته پر از دختری داشتن

میگه که قصدش ازدواجه 

بین این سه تا من دلم با مرد شماره ۳ بیشتر هست 

ولی همه میگن انتخاب منطقی‌ای نیست :) 

ولی دلمو چیکار کنم ؟ 

نظر شما چیهههه 

یاد جناب شماعی زاده افتادم ‌

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولی

ولی تاپیکت فیکه عاسیسم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

یکیشو بده من

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اولیولی تاپیکت فیکه عاسیسم

شبیه رمانا

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من باشم گزینه ۳

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
شبیه رمانا

ماهم باور کردیم😂👌🏻

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.