2777
2789

من تا ۲..۳ ماهگی همه چی خوب بود یهو اوضاع مون بدجوری بهم ریخته سر بچه اولمم دقیقا همینجوری شدیم نمیدونم چ حکمتی توشه هرچی هم خدارو صدا میزنم انگار ممیشنوه صدامو

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله خواهرم بود وضعشون خیلیییی بد شد

بعدش درست شد:؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

اگه قراره بعدا خوب بشه برا هزینه هات فعلا قرض کن . من خودمم باردارم و خونه مستاجری و اینا

دیگه خسته شدم از قرض 🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما یجوری وضعمون بهم ریخت که پول ازمایش نداشتیم

بعدش چی درست شد؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعدش درست شد:؟؟

بگی نگی اصلا بچه سوم نمی خواست ناخواسته بود و شش ماهگی فهمید بارداره

از اون به بعد خونشون ماشینشون از دست رفت پسر بزرگش یه بیماری خیلی کمیاب دچار شده  لطفاً واسش دعا کنید برای پسرش تا باحال خیلییی هزینه کرده 

الان بچه سومش ۵ سالشه بگی نگی درست شده اگه پسرش مریض نمیشد صد در صد اوضاعشون درست میشد 

ولی خوب هنوز خوب نشده

اره خداروشکر اخراش درست شد ولی واقعا سخت گذشت هوس ی چی میکردم پول نداشتیم کلاه برداری شد بود از همسر ...

خب خداروشکر ک درست شد برا منم دعا کنید خواهشا 

دارم وارد ۷ ماه میشم کلا زندگیمون بهم ریخته نمیدونم ب کی و کجا پناه ببرم چن ماهه دارم التماس خدارو میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگی نگی اصلا بچه سوم نمی خواست ناخواسته بود و شش ماهگی فهمید باردارهاز اون به بعد خونشون ماشینشون از ...

انشالله ک مشکلاتشون حل بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خداروشکر ک درست شد برا منم دعا کنید خواهشا دارم وارد ۷ ماه میشم کلا زندگیمون بهم ریخته نمیدونم ب ...

ان شاءالله که درست بشه کارت عزیزم منم تازه زایمان کردم

منم با مادرشوهرم تو ی خونه بودم پیامهای بدی داشتم بعد میرفتم خونه مامانم هم اوضام درست نبود پول هم نداشتیم یعنی از همه لحاظ تحت فشار بودم کارم شده بود گریه فقط

روزای سختی بود اما گذشت البته الانم هنوز با مادرشوهرمم😂

ان شاءالله کارتون درست شه به برکت اون کودک

سر جفت بچه هام اینجوری شد. سالها پول بیمه تکمیلی می‌دادیم برا زایمان . آخر هم واسه جفتشون مسایلی پیش ...

خیلی سخته انگار ی شبه همه چی خراب میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40