2777
2789
عنوان

موندم چرا شوهرم نمیترسه اصن😶

261 بازدید | 26 پست

من شرایط جوریه که ممکنه بچم زودتر از موعد دنیا بیاد ینی دکتر گفته ۱۹بهمن،، ولی دردم میگیره فعلا با شیاف پروژسترون و استراحت نگه داشتیم

من اونقد استرس دارم که یه وقت زودتر به دنیا بیاد 😣😣و شوهرم انگار به پشمشم نیس، هر وقت بهش میگم از این بابت تو استرسم میگه خب نهایتش چند روز تو دستگاه نگهش میدارن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭

اونقد حرصم میگیره از دستش که حد نداره😣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اتفاقا کار خوب ایشون میکنه استرس شما چه کمکی بهتون میکنه غیر اینکه شرایط بدتر میشه شما هم آرامش داشته باش اگه زودتر شد میزارن دستگاه دیگه

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بیخیال ، مردا کلا مدلشون فرق میکنه با خانوما ، بیشتر واقع بینانه نگاه میکنن به قضیه تا احساساتی . شما هم اصلا استرس نده به خودت ، همین استرس حالت رو بدتر میکنه . خودت رو مشغول کن و آروم باش ، توکل کن به خدا و بعد نماز برای سلامتی خودت و نی نی دعا کن . ان شاالله که به سلامتی بغلش میکنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب اتفاقا کار خوب ایشون میکنه استرس شما چه کمکی بهتون میکنه غیر اینکه شرایط بدتر میشه شما هم آرامش د ...

خب اونموقع بچم خیلی اذیت میشه این بچه ها که میزارنشون دستگاه تو اون یه ذره دستشون کلی سوزن اینا میزنن، دلم ریش میشه میگم اینارو

ذوق نداره یا اینکه از خطراتش باخبر نیست شاید چون چیزی نمیدونه فکرمیکنه یه چیز عادیه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿