2777
2789
گاهی من،گاهیم اوندرستش همینه به نظرم.هرکدوم که مقصر بودیم اشتباه مون رو میپذیریم و عذر خواهی میکنیم. ...

ماهم،ولی ایندفعه اشتباهم واقعا بزرگه بزرگ🤌🏻

هنوز نفهمیده چی شده فقط وای به وقتی که بفهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من اشتباه کردم کات کرد باهام س روز مس سگ التمای کردم ببخش😂😂😂 تا بخشید اون از هیولا هیولا تر ...

من کم پیش میاد ازش بترسم🤣🤌🏻

همه وقتی جدی و عصبانی بشه ازش حساب میبرن الا من ولی ایندفعه سرمو میبره،بخصوص اینکه فردا عروسیمونه😂

و وقت نمیکنه ماشینو درست کنه

هعی

رو ماشینش حساسه،شیشه جلو ماشینو شکوندم😂🤌🏻🤣هعی اومدم سنگو بندازم رو رفیقم،افتاد رو شیشه ماشین

اگه سر یه شیشه ماشین بخواد خیلی ناراحتی و‌بحث پیش بیاره که خیلی بده

درسته کار بدی کردی ولی مادیات خراب شدنی اند دیگه،ارزش دعوا و‌قهر و توهین ندارند.خصوصا توهین و بی احترامی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اگه سر یه شیشه ماشین بخواد خیلی ناراحتی و‌بحث پیش بیاره که خیلی بدهدرسته کار بدی کردی ولی مادیات خرا ...

تا الان پیش نیومد سرم داد بزنه یا دعوا کنه

بخاطر همین میترسم😂🤌🏻