2777
2789
عنوان

پر حرفی بچه پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 52 پست

دو سه سال دیگه بهتر میشه

پسر منم بود اینجوری همسن بچه شما بود ولی الان دیگه نه اون شدت نیست

واسه خودش فیام.بازی.کارتون ونقاشی

گاهی میاد 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

پسر منم ۵ سالشه و مداااااام داره حرف میزنه😂 من بدم نمیاد اگه کار نداشته باشم خودمم همراهیش میکنم

یه بار بهش گفتم آریو مامان امتحان دارم خودت بازی کن رفت با مداد رنگیاش حرف زد دو ساعت

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان اگه به حرفاش با عشق گوش ندیدن سرش داد بزنین یا بفهمونین از اینکه حرف میزنه بیزارین ازش پنج سال ...

الانشم همینه

شدیدا گوشه گیره

نمیدونم چکارش کنم

عی میگه این عروسک نی نی مه تو آجیشی 

حرف بزنین هیچ کاری بجز بازی نباید کنم

غذا هم نمیتونم بپزم

I'd still give my everything to love you more❤
الانشم همینهشدیدا گوشه گیرهنمیدونم چکارش کنمعی میگه این عروسک نی نی مه تو آجیشی حرف بزنین هیچ کاری ب ...

همین حرف زدنات باعث میشه اعتماد بنفس بگیره 

غذا میخوای بپزی تو غذا پختن بگو کمکت کنه 

زن داداش من این کارو میکرد بردار زادم یه جا بند نبود 

الان هفت سالشه یه پسر دست گله 

تربیت بچه وقت میخواد حوصله میخواد 

زن داداشم خرید که میبرد تو سن پسرت خودش کنار وایمیستاد کارت میداد بهش میگفت حساب کن ،الان آنقدر قشنگ با فروشنده ها حرف میزنه

گلی دلت میاد بگی متنفری ازش آخه

می‌دونم الان ناراحتی بخاطر همین گفتی

باور کن طبیعیه اتفاقا بچه های پر حرف همیشه بچه های موفق تری هستن

ولی اگر کلافه شدید باید با یک مشاور صحبت کنید

شاید سبک زندگیتون اشتباهه و بچه مجبور به رجوع کردن به شما میشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎