2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 😐

148 بازدید | 25 پست

تقریبا ۱۸ روزه زایمان کردم مادر خودم مریض بود مادرشوهرم اومد ده روز تو خونمون موند بماند که قبلا تو دوران نامزدی و قبل بچه دار شدن خیلی با زبونش و رفتاراش اذیتم میکرد تو این ده روز خیلی کمک حالم نشد فقط در حد خوردن و شکم پروری و خوابیدن  یعنی هرچی منه زائو میخوردم بیشتر از من باید اون میخورد و خودشو تقویت میکردو یکی دوتا قربون صدقه رفتن برای نوه اش کار دگ ای نکرد البته ناگفته نماند که چنتا از جهیزیه هامم شکوند و بدون اطلاع دادن و معذرت خواهی انداخت سطل آشغال بخاطر فضولی همه کابینتامم ریخت از اول به سلیقه خودش چید البته خیلی ببخشید رید به کابینتام و روز آخر یک کیلو کره از یخچالمون برداشت بی اجازه ریخت  تو کاچی که هوس کرده بود درست کرد خودش بخوره آخر سر هم بهش گفتم چرا همشو ریختی برای به یه تابه کاچی ی کیلو کره زیاده خانم قهر کرد رف و پشت سرم همه چی میگه و دگ از اون روز نیومده به نوه اش سر بزنه میخواد من عروس بد جلوه بده به شوهرمم گفته که زنت بی حیاست و فلانه😐 خیلی بهم تیکت مینداخت که مامانت پیره فلانه بهش گفتم مامانم همسن خودته گویا بهش برخورده اخه خودشو همسن من میدونه و به شوهرم گلایه کرده ک چرا من بهش گفتم همسن مامانمی😐😐 بنظرتون الان مشکل از منه یا اون؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل از مادرشوهرته 

کاش از اول اصلا نمی‌آمد. 

یاد مادرشوهر خودم افتادم. فقط نشسته بود رو مبل و دستور میداد.  و غذای مورد علاقه خودش را پخته بود و می‌خورد. 

و به من می‌گفت غذای محلی شهرتون را درست کن بخورم.