2777
2789
عنوان

عشقمو بعددوسال دیدم پیام داده اسکرین و اشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست
اشتباه نکناگه به هم برگردین هم اون روزا و حس ها واست تکرار نمیشهاونا با رفتنش تموم شد.من خودمو گول م ...

حاضرم تمام جونمو بدم تا برگردم به قبلا 

ما هنوز عاشقیم😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما برگشتیم اما دیگه اصلا حسم عین قبل نیست بهش خیانت کرده بود رفته بود با رل سابقش من شدیدا حالم بد ...

هنوز داره تلاشش رو میکنه برگرده 

دل منم میخواد برگرده ولی مغزم میگه خط بکش روی احساساتت

به خودت و به اون و به حستون یه فرصت بده که چند سال دیگه حسرت نخوری بگی کاش بهش فرصت داده بودم.

بدون اینکه عمه و خاله و دختر این و اونو در جریان بزارید در ارتباط باشید ببین چطوریه شاید بهتر و پخته تر  از قبل هم شده باشه‌.

به خودت و به اون و به حستون یه فرصت بده که چند سال دیگه حسرت نخوری بگی کاش بهش فرصت داده بودم.بدون ا ...

اره باید همینکارو کنم 

نمیخوام همه چیز رسمی بشه تا بتونیم چیزایی که شسکیتمو درست کنیم

۱ ماه مونده به عقد همه چیز خراب شد از مخالفت پدرش پدر منم مخالفت کرد که شما هنوز بچه اید بلید مستقل ...

کاش جوابشو بدی .الان موقعیت خیلی فرق کرده خانواده ها دیگه بهونه ندارن و مهم تر از همه عشقی که بعد از اینهمه مدت باقی مونده .کاش ی شانس دیگه به خودتون بدید

کاش جوابشو بدی .الان موقعیت خیلی فرق کرده خانواده ها دیگه بهونه ندارن و مهم تر از همه عشقی که بعد از ...

همه چیز فراهمه که ی فرصت بدم جز خودم که خورد و خمیر شدم