2777
2789

خودش ۲۲ سالگی بچه دار شده ولی چرا میگفت زیر سی ازدواج نکنید🤔 

شما موافقید با حرفش؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بتظر منم درسته

خب خودش کشیده میدونه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نه سی خیلی دیره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

تا حد خیلی زیادی باهاش موافقم. این شدت رو برای زیر بیست و دو قبول دارم ولی بازم همون سی به بعد برای ازدواج بهتره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

راست گفته همسر من بعد از سی سالگی خییلی خوب شد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

من خودم ۲۰سالگی ارزدواج کردم و خداروشکر راضیم اما برای بچه هام نمیپسندم ۲۰ سالگی ازدواج کنن 🤣🤣 خب چیزی ک برای من خوب بوده قرار نیس برااونام خوب باشه اصلا مخالف ازدواجشونم یکم کیف زندگیو کنن اهدافشونومشخص کنن برا ازدواج حالا وقت هس