2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شده و نیاز داره تنها باشه و با خودش فکر کنه دیر زنگ میزنه مادرتون یا پدرتون مخالفن که با محمد ا ...

بهشون ب طور جدی نگفتم قراره بعد از سالگرد پدر مادرش بیاد خاستگاریم محمد ولی حالا  یهویی رفته راسش این مدت ک نبوده خیلی دلتنگش شدم خابش مییبینم 

و اینکه اون دوتا میرن برای خودشون خاستگاری نمیان؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بپرس عزیزم ولی من حس ششم نیستم

حس z بهم چیه 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بهشون ب طور جدی نگفتم قراره بعد از سالگرد پدر مادرش بیاد خاستگاریم محمد ولی حالا یهویی رفته راسش ای ...

برای خودشون نه فکر نکنم 

عزیزم از داداشش پرسیدی که چرا رفته؟ 

امیدوارم اگه دوسش دارین بهش برسین❤

بهم میرسیم؟

نمیدونم 

دارم معذب میشم😂 بخدا حس ششم نیستم

من قبلا از حس ششمای سایت میپرسیدم و چیزی شد که هیچ کسی نگفت. اینا الکیه باور کنین و جنبه سر گرمی داره عزیزم 

به چیزی که میخواین باور داشته باشین 

و حس خودتون رو قبول کنین

حس z بهم چیه

حس ششم نیستم

من قبلا از حس ششمای سایت میپرسیدم و چیزی شد که هیچ کسی نگفت. اینا الکیه باور کنین و جنبه سر گرمی داره عزیزم 

به چیزی که میخواین باور داشته باشین 

و حس خودتون رو قبول کنین

حس ششم نیستممن قبلا از حس ششمای سایت میپرسیدم و چیزی شد که هیچ کسی نگفت. اینا الکیه باور کنین و جنبه ...

برا همون سرگرمی میگفتی یچیزی خب 😂

هر چی که به دلت افتاد 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
عزیزممم😂❤حس مثبتی داره

😂💖

پیامش میدی ولی در آخر با آدم جدیدی آشنا میشی بیشتر از ۲ ماه تا ۵ ماه دیگه اینا حدسه ها شاید اصلا این ...

درمورد منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو 

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎