2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@im_sheyda توام بیا 🤣🤣

الهیییی

این خیلی خوب امیدوارم کرده 

گفتم پیشم جایزه داره 😍😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

🤣🤣🤣🤣امیدوازم عوضی از دوریت دق کنه بچلزونیش خوب

ای گفتی ای گفتییی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

چقد با اطمینان گفته من میترسم بپرسم ازش

توام همچین چیزی میپرسی😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما چقد احمقیم خودم خندم میگیره به وضع وحالم

منمممممم 

از سنو سالم خجالت میکشم 😂😂😂

من رو یه خدازده ای کراشم اکثرا میگن میاد جلو

ولی خب آشوبم واقعا

لامصب مغروره کمون نکنم بیااااااد

چه غلطی کنم

از عواقب شمع تراپی میترسم،ینی جواب میده؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین

من یبار که تازه عضو شده بودم از حس ششمیای سایت سوال پرسیدم برای یکی و همشون چیزای مختلفی میگفتن. اخرش یچیزی شد که هیچکس نگفته بود 

ولی جنبه سرگرمی داره جالبه 

اما درست نیس😂

من یبار که تازه عضو شده بودم از حس ششمیای سایت سوال پرسیدم برای یکی و همشون چیزای مختلفی میگفتن. اخر ...

منو یکی امیدوار می‌کنه یکی میزنه میترکونه امیدمو😂