2777
2789
عنوان

مراسم عقد وعروسیتون چجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 94 پست

عقدم و حنانبدونم تو خونه بود

عروسیم تو تالار

همه ی خرج هاش هم با شوهرم بود

واسه حنابندون هم شام دادیم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شوهرت یکم پررو تشریف داره همش بهونه میاره 

طرف ما ک همه مراسم ها با داماده ولی اگ شما رسم دارید عقد رو عروس بگیره بجای عروسی که نمیگیرید همسرت ی مقدار از  هزینه عقد رو بده تالار بگیرید

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
شوهرم عروسی نمیگیره میگه پول ندارم آتلیه لباس عروس، بپوش بعد بریم مشهد

عزمزمه اگه عروسی دوست داری باهاش صحبت کن بگو عقد ساده باشه ولی جشن عروسی رو حتما میخوای؛

پول نداشته چطور اومده خواستگاری

و یه چیز دیگه این جریان پول نداشتن و جشن نگرفتن از قبل تو آشنایی بهت گفته بود یا الان داره میگه؟

عقدم شوهرت داد آخه میگم زشته بابام عقد نده

درسته هزینه باید نصف باشه 

نباید همه رو داماد بده ، پدرت هم باید سهیم باشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزمزمه اگه عروسی دوست داری باهاش صحبت کن بگو عقد ساده باشه ولی جشن عروسی رو حتما میخوای؛پول نداشته چ ...

منظرم لیته که اگه از قبل گفته که میدونستی و شما باید کنار بیای اما اگه الان داره این حرف میزنه بنظرم اصلا از خواسته ت کوتاه نیا.

عزمزمه اگه عروسی دوست داری باهاش صحبت کن بگو عقد ساده باشه ولی جشن عروسی رو حتما میخوای؛پول نداشته چ ...

گفته بود ندارم ولی لباس عروس بپوش آتلیه هم برو میرین بعد ماه عسل مشهد 

عقدم شوهرت داد آخه میگم زشته بابام عقد نده

ما نامزدی جشن گرفتیم فرداش عقدمون محضری بود ارایشگاه رفتم لباس پوشیدم عکسامم گرفتم 

شما هم ک بزن و برقص نداری همون عقد محضری بهترین کاره 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

برید خانه عقد خوب

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

عزیزم شوهرت یکم پررو تشریف داره همش بهونه میاره طرف ما ک همه مراسم ها با داماده ولی اگ شما رسم دارید ...

خودش مشکلی نداره گفت میبرم رستوران ولی من دوست ندارم بابام باید شام بده فردا سرکوفت میزنن چون هزینه طرف ما با عروس