2777
2789
عنوان

مراسم عقد وعروسیتون چجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 94 پست
میگه پول ندارم اگه بگیره کادوهای عقدم میبره

خب توی خونه بگیرین

با یکی از همسایه هاتون که خونش بزرگ باشه هماهنگ کنین آقایون یا خانوما برن خونشون. اونطور هم بزن و بکوب هست هم جدا

🤍.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روستا هم خونه کوچیکه جا بزن بکوب نیست مهمان نا زیادن بخدا گیج شدم

نمیدونم والا

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
شوهرم عروسی نمیگیره میگه پول ندارم آتلیه لباس عروس، بپوش بعد بریم مشهد

عجب شوهرت دیگه توقعش زیاده هاا.. خودش جشن عقد نمیگیره.. عروسی هم میگه پول ندارم... 😐حداقل با پدرت شریک بشن پول بزارن سر هم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شوهرم عروسی نمیگیره میگه پول ندارم آتلیه لباس عروس، بپوش بعد بریم مشهد

شوهرت پول عروسی نداره بعدتو چرا خجالت میکشی خونه زندگیت ببینن خب همون عقد روهم خانواده هاتنهاببرین محضرتمام مهمان دعوت نکنید خب وقتی شرایط نیست ب شوهرت بگو بجای عروسی برای عقد تالار بگیره اگ میری ماه عسل

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

همه جا رسمه عقد با خانواده عروس هست 

عروسی با داماد 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ما عروسی یکی از اشنامونو توی روستا گرفتیم تا ساعت دو سه شب که فقط بزن بکوب بودحالا بخوای بری تالار ی ...

والا تالار های طرف ما تا دو و نیم شبم میذارن😂😶 ولی خب به نظرم چون روستا هستن دلیل نمیشه جشنش رو کوفت خودش کنه

🤍.
عجب شوهرت دیگه توقعش زیاده هاا.. خودش جشن عقد نمیگیره.. عروسی هم میگه پول ندارم... 😐حداقل با پدرت ش ...

بهش میگم آخه شهر دیگه هستن میگه سرده میترسم جاده خرابه 

عقد محضریم شبیه ختم بود جدی

یه عصری رفتیم خطبه رو خوندیم و خیلی رسمی توی تالار مهمونی گرفتیم

عروسیم ولی عالی بود

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

والا تالار های طرف ما تا دو و نیم شبم میذارن😂😶 ولی خب به نظرم چون روستا هستن دلیل نمیشه جشنش رو کو ...

اره دیگه 

وقتی خود عروسم دلش نباشه هرچیم بزن بکوب باشه کوفتش میشع

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨