2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

این فرق گذاشتن نیست، وقتی بچه ۲ ساله حسادت میکنه باید از اون شرایط خارجش کرد. چه جوری خارج میشه؟ با زمین گذاشتن بچه شما. بچه شما کوچیکه و فعلا حسادت رو درک نمیکنه

میتونین همزمان نرید که بچه ها اذیت بشن. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

عزیزم این موضوع نشان تبعیض نیست تفاوت سنیشون خیلی زیاد نیست یعنی اون یکی بچه گریه کنه ؟ 

اکر حس کنم فرزندم اذیت میشه به مادربزرگ میگم هیچ کدوم جلوی هم بغل نکنه تا حساسیت پیش نیاد 

البته اگر بر فرض حرف شما درست باشه بازم دلیل نمیشه همه که قرار نیست بچه ما رو دوست داشته باشن بچه فقط برای والدین خودش عزیزه 

معلومه خب نو دخترى عزيز تره تا نوه پسرى

نمیدونم والا... اونا همسنن.. هر دو دو سالشونه... مادرشوهرم همیشه به بچه ی خواهرشوهرم اهمیت میده... جاریم یه بار بهش بر خورد با بچه ش رفت خونهذشد🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

مادر شوهر من بین نوه پسر و دختراش خیلی فرق میذاره من اوایل ناراحت میشدم .پ.بعد گفتم فدای سر بچه هام ..مهم نیست بچه هام بزرگ میشن دور و برم میچرخن اصلا یک ثانیه ام به یادش نمیوفتم ..مهم اینکه خدا مراقب بچه هامون باشه ..خدا آدمای مظلوم و به حق رو انقد عزیز و بزرگ‌میکنه که توجه مادرشوهر اصلا مهم نیست در برابرش

من که خواهرشوهرندارم ولی مادرشوهرم به خصوص پدرشوهرم این کاروبادخترمنو پسرجاریم میکنه حاضره بچه منوبندازه دور که اون گریه نکنه چراچون پسردوسته خداروهزاربارشکردورشدم ازشون الان ماهی یه بارفقط دوسه ساعت میرم برمیگردم آرامش گرفتم خدایی

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

اما الان که تاپیکتو کامل خوندم این فرق گذاشتن نیست جانم ..مادر شوهر من آبگوشت درست می‌کنه گوشتاش برای بچه های دخترش می‌ذاره ...

یا مثلاً بچه من ده ماهش اونجا پیش باشه پوشکش‌ عوض نمیکنه اما بچه های دخترش از نوزادی تا پنج سالگی اونجا باشن می‌بره دستشویی ...عوضشون می‌کنه ..بخصوص یک دختررش یک بچه از پرورشگاه آورده اونو یک جوی تحویل میگیره و همیشه طرف اونه که انگار فقط همون یک نوه رو داره 

نمیدونم والا... اونا همسنن.. هر دو دو سالشونه... مادرشوهرم همیشه به بچه ی خواهرشوهرم اهمیت میده... ج ...

خب عزيزم مشخصه دليلش ، هيچ مادرشوهرى عروس دوست نميداره ، پس بنابراين بچه اش رو هم دوست نداره