2777
2789
عنوان

چطور بعضیا میتونن وجود خدا رو انکار کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 21 پست
من دقیق مشکلتون رو نمیدونم ولی خوب میدونم خدا هرچی پیش میاره مصلحته

شمایی ک خیلی اعتقاد داری دعا کن برای منم شاید حل شد مشکلم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

در واقعیت بارها بهم ثابت شده که خدایی نیست

اما با صدای درونم چه کنم

وقتی فکر کنم که نیست انگار درونم میخاد متلاشی بشه

دوستش دارم ولو اینکه نباشه

میبینی چقدر ضد و نقیضه

هیچی هم زوری نیست که کسی بخاد زوری بهم بگه بیا تا بهت بگم هست یا نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در واقعیت بارها بهم ثابت شده که خدایی نیستاما با صدای درونم چه کنموقتی فکر کنم که نیست انگار درونم م ...

وای عین منی خیلی درداوره شکنجه میشیم قشنگ

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

وای عین منی خیلی درداوره شکنجه میشیم قشنگ

زیاد به اعتقاد حس یا باورت ور نرو 

هرچیزی که بهت ارامش میده رو بپذیر

دنیا هم پیچیده تر هم مسخره تر از اونیکه بخوای فکر کنی

با این عمر محدود ما هم زیاد فرصت کنکاش و تجسس توی این عالم هستی رو نداریم

یعنی بشر هنوز نتونسته چیز زیادی بفهمه حالا حالا ها جا داره تا بفهمن توی این جهان چه خبره

پس بگذر و برو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
همین تاپیک و حرف دربارش بده

من تاپیک نزدم که مردمو از راه ب در کنم 

اومدم با دلیل منطقی بفهمونم خدا حواسش ب همه هست

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

شمایی ک خیلی اعتقاد داری دعا کن برای منم شاید حل شد مشکلم

ایشالا💙

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀