2777
2789
عنوان

قسم خوردن چه عواقبی داره😭

38 بازدید | 7 پست

دیشب شوهرم سر خانوادش دعوام کرد 

خیلی شدید

بعد خیرسرم خواستم از خودم دفاع کنم 

گفتم پدرت فلان حرف رو ب من زد(که واقعا هم زده بود)

کاش نمیگفتم😭😭😭

اینو ک گفتم یه حالتی مثل جنون گرفت و گفت باید با پدرم روبروت کنم ،پدر من ادمی نیست که چنین حرفیو بزنه

من سریع پشیمون شدم و گفتم دروغ گفتم این حرفو نزد

اونم الا و بلا ک باید دست بذاری رو قرآن بگی این حرفو زد یا ن

منم از ترس اینکه دعواشون بشه و پدر و پسر ازهم ناراحت بشن  (پدرشوهرم اتاق بغل خواب بود)قسم خوردم که این حرفو نزده

عذاب وجدان داره منو میکشه 

عواقب کارم چیه😭😭😭

خدامنو بکشه خدا لعنتم کنه

❤28بهمن٤٠٢❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2. قسم براى اثبات یا نفى چیزى: کسى که براى اثبات یا نفى چیزى قسم مى‌خورد، اگر حرف او راست باشد، قسم خوردن او مکروه است و اگر دروغ باشد حرام و از گناهان بزرگ بوده ولی کفاره دنیوی ندارد.[2] اما دارای عذاب اخروی بسیار سختی است، چنان‌که خداوند متعال می‌فرماید: «کسانى که پیمان الهى و سوگندهاى خود (به نام مقدس او) را به بهاى ناچیزى می‌‌فروشند، آنها بهره‌اى در آخرت نخواهند داشت و خداوند با آنها سخن نمی‌‌گوید و به آنان در قیامت نگاه نمی‌‌کند و آنها را (از گناه) پاک نمی‌‌سازد و عذاب دردناکى براى آنها است».[3]

البته کراهت قسم به اسم خدا از آیه «وَ لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَیْمانِکُمْ»[4] استفاده می‌شود و موردش مطلق قسم خوردن به نام خدا، حتی در جا‌هایی که خود شرع مقدس اجازه داده‌اند[5] نیست، بلکه معنایش این است که براى هر کار جزئى و کلى یا نیک و بدى به خدا قسم نخورید. به عبارت روشن‌تر، این‌که نام خدا را بازیچه امور دنیوی خود قرار ندهید و برای هر چیز بی‌ارزش و روزمره خود، نام خدا را بی‌جهت تکرار نکنید و سوگند به خدا را وسیله مبتذل و عادى در هر حق و باطل قرار ندهید.[6]

قسم دروغ خوردن در صورت دوم، گاهی در دادگاه نزد حاکم است، گاهی در خارج از دادگاه در مکالمات و تعاملات روزمره خود با دیگران است. اگر کسی در تعاملات روزمره خود با دیگران قسم دروغ بخورد فقط مرتکب حرام شده و گنه‌کار می‌باشد حکم و عذابش بیان شده است. اما اگر در این فرض، در دادگاه نزد حاکم قسم دروغ بخورد علاوه بر حرمت و عذاب اخروی که بیان شده دارای اثرات و تبعات حقوقی و قانونی خاص می‌باشد که اینک با استناد به مواد قانونی مرتبط، تبعات حقوقی آن‌را بیان می‌کنیم. 

چرا ترسیدی تو ک گفتی چرا ترسیدی اخه دختر

خاک تو سرم

خواستم با باباش دعواش نشه حرمتا نشکنه

بنده خدا خواب بود

اون دیوانه میخواست بره از خواب بیدارش کنه بگه تو این حرفو زدی یا ن

❤28بهمن٤٠٢❤
خاک تو سرمخواستم با باباش دعواش نشه حرمتا نشکنهبنده خدا خواب بوداون دیوانه میخواست بره از خواب بیدار ...

توبه کن عزیزم اشکال نداره انشالله ک چیزی نمیشه ولی خب قسم رو قران.. عواقب بدی دارع

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم