2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 75 پست
حالا اگه بگه چی میشه مگه

مشکل اینه که شوهر من از سوراخ .... فک و فامیل خبر داره

شوهر من شده یه خاله زنک که میشینن ۴ ساعت در مورد فلان فامیل حرف میزنه 

مشکل من اینه که یه روز ناراحته خب مشکلت چیه؟ مامانم امروز دلش گرفته بود ، مامانم تنهاست 

مادر شوهر من می‌ره سونوگرافی ، زنگ میزنم به شوهر من میگه خدارو شکر بدنم سالمه 

و خیلی چیزهای دیگه 

حیا هم خوب چیزیه، خجالت آوره، کی این چیزها رو در لحظه زنگ میزنم واسه پسرش تعریف می‌کنه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اینجا یه چیزایی میشنویم شاخ که هیچی دمم دراوردیم

انگار مثلا مادر خودش زنگ نمیزنه اینا رو بهش نمیگه 

چه آسیبی به زندگی می‌زنه این چیزای ساده

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

علیه شماکه شورش نکرده بنده خدا،یکم دلتون بزرگ باشه بدنیست

راست‌میگه کاری در حق تو نکرده بیا بین‌سر من دارن‌چی میارن ۰ه بلایی دران سر من میارم‌مادرشوهر ندیدی شوووهر حیله گر حدندیدی یدی

والا اینجا یه چیزایی میشنویم شاخ که هیچی دمم دراوردیم

انگار مثلا مادر خودش زنگ نمیزنه اینا رو بهش نمیگه 

چه آسیبی به زندگی می‌زنه این چیزای ساده

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

والا نظری ندارم چون تو این شرایط نیستم با یه مشاور درمیون بزار

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

انگار مثلا مادر خودش زنگ نمیزنه اینا رو بهش نمیگه چه آسیبی به زندگی می‌زنه این چیزای ساده

نه مادرخودش از رو دلسوزی خبر میده 

ولی مادرشوهر دششششمنه 

خدایا از این عروسا نصیب گرگ بیابون نکن

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

مادرشوهرت خیلی جوان هست کاش ازدواج کنه از تنهایی دربیاد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هیییاین همه زحمت بکش بچه بزرگ کن، تهش ی عروس بیاد وسط، گند بزنه ب اعصاب اون مادر و بچه!خو 4 تا درد و ...

عزیزم دزد دل فرق داره با اینکه از سونوگرافی زنک بزنی بگی عزیزم خدارو شکر سالمم 

کجام و کجام سالمه 

خوبه آدم حیا داشته باشه، منم مادر دارم، به پسر ربطی نداره که الان ۸ صبحه داری میری بازار ، بعد ۱ اومدی خونه ، بعد الان داری میری پیاده روی 

درد دل هر روز خدا ، سوژه های مختلف ، درد دل در مورد رابطه زن همسایه با شوهرش نیست

معمولا خانومایی ک از شوهر محبت نمیبینن ویا شوهرشونوازدست میدن عشق و عاطفه زیاداز حدیو ب فرزندشون میدن و باعث یه وابستگی شدید عاطفی بین مادر وپسر برقرار میشه ک مادر حس عذاب وجدان رو تو بچه اش قوی میکنه نسبت به خودش!که این بی رحمانه ترین حسیه ک به فرزندش منتقل میکنه!

واون عشق ومحبت زیاد وتوجهی که از سمت شوهرش

دریافت نمیکنه رو از بچه اش میخواد

دراین حالت باید شما محبت بیشتری به همسرتون کنید محبت همسری،توجه زیادی کنید به عنوان همسرویک حدوحدودیو به مادرشوهرتون نشون بدید که جایگاه خودشو بدونه و مادرباشه 

ن همسر!

خط قرمزهاییوحتما تو زندگی داشته باشید باهاشون صحبت کنید وبگید که ۱۲ شب زمان درستی برای تماس گرفتن نیست واین تجاوز به حریم شخصی شماست.

صحبت های دبگشون اگر آسیبی به روابط شما نمیزنه حساسیتی نشدن ندید تا شوعرتون گارد نگیره براتون.