2777
2789
عنوان

خوش بحال خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از هیچکس تو زندگی هیچ توقعی ندارم احترامم حفظ میشه همیشهایشونم خوشبحالی نداره عذر خواهی میکنم 👈آویز ...

از نظر منم اویزونه.ولی ی جایی ته دلم ی جوری میشم که آنقدر برادرا هواشو دارن

ششمین کاربری 😒

منم تک دخترم و از همه ۱۰ سال کوچکتر حالا زن داداشم ببینه داداشام بهم اهمیت بده صورتش انقد قرمز میشه ...

نه من اصلا جوری رفتار نمیکنم که شوهرم بفهمه.چون به هر حال خواهرشه و تا جایی که به من ضربه زده نشه جلوی محبتشون رو نمیگیرم

ششمین کاربری 😒

45

خب اینجوری که خوب نیست این ینی خواهرشونو دوس ندارن فقط ازش میترسن حالا یا از خواهرشون یا از مادرشون میترسن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم همینطور .الان سه ماهه ندیدمش همش زنگ میزنم بهش

من ب داداشم گفتم منو میرسونی دکتر گفت ب من چه اسنپ بگیر من میخام با دوستم شام برم بیرون

اونوقت شوهرم قرار منو کنسل میکنه میره ماشین خواهرش و داخل حیاط خونش پارک میکنه چرا؟ چون خواهرش تو همون حیاطی که همیشه ماشین پارک میکرده اونشب نمیتونسته پارک کنه....! 

شوهر و پسرش هم انگار سنگ حتمااا داداشش باید باشه

خواهرشوهر منم مثل خواهر شوهر شما بود ولی بعد ده سال دیگه خودشو از چشم انداخت

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من ب داداشم گفتم منو میرسونی دکتر گفت ب من چه اسنپ بگیر من میخام با دوستم شام برم بیروناونوقت شوهرم ...

عزیزم بنظرم بیشتر تقصیر همسرته درسته اونا حد نگه نمیدارن ولی همسر شما میتونه حدشون رو بهشون یادآوری کنه و مدیریت کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب اینجوری که خوب نیست این ینی خواهرشونو دوس ندارن فقط ازش میترسن حالا یا از خواهرشون یا از مادرشون ...

بله میترسن.ولی مرد گنده ی جایی میگه چرا باید بترسم؟مثلا خودم سه تا بچه دارم ناراحت میشه بشه.ولی اینا همه یکی سه تا بچه دارن خودشونم نزدیک چهل هستن ولی خواهرشون زنگ میزنه قله قاف هم باشن سریع جواب میدن و بهش میرسن.ولی داداش من از من بترسه ی جایی میگه ببخشیدا ک *ن لقش بلاکم میکنه

ششمین کاربری 😒

بعضی ها از خودشون برای اطرافیان بت میسازن و اونام مجبوری پرستش میکنن.

مثل خواهرشوهر من پدرشوهرم و مادرش پرستشش میکنن

هر چی اون بگه همون باید بشه...جالبه خودشونم کاراشو قبول ندارن چون کلا عقل نداره

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره