2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم خودمو بجه هامو بکشم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست

چهار سال پیش خال الان شمارو داشتم و بچم ی مشکلی داشت و من توان مقابله نداشتم روزا و شبام تیره بود میگفتم سم بگیرم بریزم تو غذامون خودمو بچه هام خلاص بشیم ولی خدا مهربان‌تر بود زندگی ب گریه های من توجهی نکرد و دنیا ادامه داشت.

خدا مثل همیشه تنهام نزاشت.میفهمم حالت بده میدونم سخته میدونم طاقت فرساست و هیچ مادری طاقت زجر کشیدن جگرگوششو نداره.

ولی شعار نیست واقعیته هر کی مشکلی بزرگ داره حتما داره دل بزرگی و‌جنبه زیاد داره.اول از همه میخام خدا به دلت آرامش بده بعد با آرامش مشکلتو حل کن

عشق ممنوعه❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیاز به کمک و حمایت داری ، افسردگی هم که داری ، افکار خودکشی خیلی خطرناکه

هیچکسی درکم نمیکنه مثلا امدم پیش مامانم ولی مامانم بیشترازمن داره اذیت میشه 😔باید ب مادرمم دلداری بدم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

چهار سال پیش خال الان شمارو داشتم و بچم ی مشکلی داشت و من توان مقابله نداشتم روزا و شبام تیره بود می ...

چجوری اروم شدی؟ باهاش کنار امدی ؟ میرم نماز بخونم بعد سجادم حمع میکنم میگم اگه خدا میخواست اینجوری نمیشد خدا باهام قهره کلن دلسرد میشم میخوام دعا کنم نذر بوم ولی دلسردم میگم مگه میشه مرده به زنده کمک کنه کوکجا اخه 

وقتی شما دچار مشکل هستی و بخاطرش میخوای بچه رو بکشید قطعا بهزیستی بهتر مراقبت میکنه

دخترم حالش خوبه اینجورس نیست بدم بهزیستی شکرخدا راه میره مستقله من نگران اینده اشم 😭

دخترت چند سالشه؟از اول اینطوری بود؟چطور متوجه شدین ؟علاعمش چی بود؟اگه دوست داشتی جواب بده......

والا توان اینو ندارم دیگه بیشتر عذابم میده

هیچکسی درکم نمیکنه مثلا امدم پیش مامانم ولی مامانم بیشترازمن داره اذیت میشه 😔باید ب مادرمم دلداری ب ...

میدونم دقیقا چه شرایطی داری .گیر کردی .خودت حامی میخای .عزیزم یه مدت گریه کن ، خودتو خالی کن ، بعد دیگه سعی کن سرپا باشی ، دیگه رسالتت اینه پشت و پناه بچه ت باشی ، خیلی سخته ، هیچکس ازت انتظار روحیه خوب نداره ، سعی کن از بقیه کمک بگیری ، حرف دلت و به بقیه بگو ، میتونی حتما برو روانشناس

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
چجوری اروم شدی؟ باهاش کنار امدی ؟ میرم نماز بخونم بعد سجادم حمع میکنم میگم اگه خدا میخواست اینجوری ن ...

دو سال تمام هر روز هر روز هر روز کاردرمانی گفتاردرمانی انواع متخصص هارو میگشتم دو سال هر روز خیلی ها گفتن بیخیال شو خیلی ها خسته شدن ولی من ن من آدم بی جنبه ای بودم من جنبه بیماری فرزندمو نداشتم.گفتم خدایا منو با مالم با پول و دارایی و جونم و هر چی تو بگی امتحان کن الا بچه هام من خودمو میشناسم گند میزنم و خراب میکنم و خراب میشم.و تلاش کردم هر روز بدون خستگی بدون ناامیدی بدون اینکه تو ذهنم بخام بگم نمیشه.و خدارو شاکرم ک ادامه دادم.و بچم بهبود پیدا کرد..

ما مادرا قویترین موجودات جهانیم مطمئن باش بچه ات خوب میشه

عشق ممنوعه❤️‍🩹
دو سال تمام هر روز هر روز هر روز کاردرمانی گفتاردرمانی انواع متخصص هارو میگشتم دو سال هر روز خیلی ها ...

خداروشکر عزیزم مشکلش چی یود؟ برای بچه من ژنتیکیه اخه چجوری امیدوارباشم ک خوب میشه نمیفته😔کاردرمانی واقعا موثره؟؟؟ برای اینکه عضلات بچه تحلیل نرن؟ من خیلی ب خدا میگم منو با همه چی امتخان کن الا بچم ولی انگار خدا نمیشنوه😔

خداروشکر عزیزم مشکلش چی یود؟ برای بچه من ژنتیکیه اخه چجوری امیدوارباشم ک خوب میشه نمیفته😔کاردرمانی ...

مبشنوه ب خودش قسم میشنوه.

خدا خیلی عظیم و رحیم تر از تصورات ماست.

درست میشه.گریه کن و خودتو سبک کن بعدش توکل کن و صبر همین .میوفته رو روال .. تنها درد کشیده میفهمه دردو. شما تعریف کردی من دلم لرزید روزای داغونم یادم میاد روزایی ک ی ثانیه ناامید بودم و یک ثانیه امیدوار.

عشق ممنوعه❤️‍🩹
مبشنوه ب خودش قسم میشنوه.خدا خیلی عظیم و رحیم تر از تصورات ماست.درست میشه.گریه کن و خودتو سبک کن بعد ...

😔😔😔ارع دقیقا یه ثانیه امید دارم یه ثانیه داغونم