2777
2789

من الان واقعا خوشم نمیاد از مامان شدن ینی حس خاصی ندارم بهش در واقع مبهمه

از بچه خوشم نمیاد زیاد فقط چنساعت میتونم تحملش کنم 

واسخ همین میترسم چن سال دیگه هم این حسم عوض نشه

کسی بوده مث من باشه بعدا دلش بچه بخواد

میترسم الان ب نامزدم وعده بدم و ونسال بعد بازم حسش نباشه و مجبور بشم تحملش کنم فقط🥲

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حس خاصی ب بچه ندارم

چون حس خاصی ندارم بنظرم زایمان و بارداریش و تبن بدبختیاش مزخرفه

از طرفی عاشق نامزدمم نمیتونممم ولش کنممم

نمیدونم چرا ولی همش میگم کاش خودش بچه دار نشه(عذاب وجدان دارم و همش ابن ناخوداگاه میاد تو ذهنم)🥲

میگ نهایت پنج سال بعد ازدواجمون بیاریم بچه...

من حالا حالا ها نمیخواااممممم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

این ترس های تو وجودت بخاطر اینهمه بدگویی از بچه و بچه دار شدنه که جدیدا خانوما مد کردن.مخصوصا نینی سایتی ها وفکر میکنن روشن فکریه

عزیزم واقعا بچه خودت بیاد پشیمون میشی چرا زودتر بچه دار نشدی.اصلا عسل خالصن لامصبا.زندگی رو خیلی شیرین میکنن

این ترس های تو وجودت بخاطر اینهمه بدگویی از بچه و بچه دار شدنه که جدیدا خانوما مد کردن.مخصوصا نینی س ...

واقعا؟

ینی ب حس الانم اهمیت ندم و قبول کنم ازدواج با ادمی ک چندسال بعد قراره بچه بخواد؟

واقعا؟ینی ب حس الانم اهمیت ندم و قبول کنم ازدواج با ادمی ک چندسال بعد قراره بچه بخواد؟

بله صد درصد.یه بنده خدایی اطراف همسرم مثل شما بود فکرشون.الان جرات داری بگی بالا چشم بچت ابروئه میخورتت.عاشق بچشه

من خودم میترسیدم ولی عاشق بچه بودم الان یک تار موی بچه هامو با کل دنیا عوض نمیکنم همیشه با همسرم حسرت میخوریم چرا مشکل نازایی داشتم و پسرم دیر اومد پیشمون وچه سالهای بدی بود بدون بچه 

بله صد درصد.یه بنده خدایی اطراف همسرم مثل شما بود فکرشون.الان جرات داری بگی بالا چشم بچت ابروئه میخو ...

وای مرسی خیالمو راحت کردییین..

مچکرم ازتون

خدا حفظ کنه گل سر سبداتونو♥️

وای مرسی خیالمو راحت کردییین..مچکرم ازتونخدا حفظ کنه گل سر سبداتونو♥️

ممنونم گلم.وقتی میری سر زندگی خودت به مرور زندگی دونفره خسته کننده میشه.همه ش یه حس مادری میاد سراغت دوس داری یه نینی کوچولو تو خونه تون باشه.اولش فقط تنهایی رو دوس داری بعد دوسه سال کم کم حس مادرانه میاد سراغت