2777
2789
عنوان

مشکلی که یا شوهرم دارم حتی بخاطرش یبار قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 23 پست
توام باهاش برو پارکبچت بازی کنه و توام هوا بخور

ساعت ۶ صبح میره اخه 

فکر کن تا صبح بچم نق نق میکنه نمیخوابه واقعا سختمه ۶ برم

بچم ده ماشه نمیتونه تو پارک راه بره بازی کنه که 

کلا ۶ صبح شدنی نیست بیدارش کنم لباس بپوشونم 

اره بابا من اصلا برام‌مهم نیست شوهرم منو ببره تا روز آخر حاملگیم خودم همه جا میرفتم با مادرم کافه می ...

عزیز جان بچه ها همینن دیگه. شما بذارش کاریش نداشته باش. اهنگ بچگونه ام پخش کن براش بخون خودتم حواسشو پرت کن. تا برسی ب مقصد. کالسکه ام بذار پشت ماشین تو پارک یا پاساژ درار بچه رو بذار توش برو‌واسه خودت. ازین کیفای کوله ام‌بردار ی پوشک‌دستمال مرطوب اگه شیشه میخوره بذارتوش با ی شیشه اب . دوساعت بچرخ.  بچتم بیرون هوا میخوره اذیتشم کمتر میشه

parasoo1989@

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساعت ۶ صبح میره اخه فکر کن تا صبح بچم نق نق میکنه نمیخوابه واقعا سختمه ۶ برمبچم ده ماشه نمیتونه تو پ ...

اره 6 سخته

کاش برلتون وقت بذاره میفهممت

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
عزیز جان بچه ها همینن دیگه. شما بذارش کاریش نداشته باش. اهنگ بچگونه ام پخش کن براش بخون خودتم حواسشو ...

امتحان کردم این کارو 

اشکمو دراورد 

فکر کنم بیش فعاله