2777
2789
عنوان

شما چه جوابی بهش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط سکوت کردم کاش جوابش رو داده بودم

نه اتفاقا کار خوبی کردی

حالا خودش یکم بگذره بادش میخوابه 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه اتفاقا کار خوبی کردیحالا خودش یکم بگذره بادش میخوابه

والا بلاک م کرد و قهر و قطع ارتباط کامل

آخه مگه من چی کارش کردم

بده یکی پیام تبریک بده واسه آدم😔

بااین چیزایی که شما تعریف میکنی مقصر نیستی،معلومه که بد نیستی فقط داری محبت میکنی فقط یه چیزی خیلی ب ...

من فقط مناسبت‌ های گاها واسش پیام می دادم

مثلا تبریک عیدی و ......

یه بارم رفتم مشهد سوغاتی واسش بردم

بااین چیزایی که شما تعریف میکنی مقصر نیستی،معلومه که بد نیستی فقط داری محبت میکنی فقط یه چیزی خیلی ب ...

من وابسته ش خیلی بودم

اما از عید امسال احساس کردم داره سرد برخورد می کنه

چندين بار ناراحتم کرده بود

ولی من گذشت می کردم

ديگه بار آخرم واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب 

نمی دونم مشکل از من بود؟ خودش شماره‌ داد خودش گرم گرفت‌ 🥲🥲🥲

من وابسته ش خیلی بودماما از عید امسال احساس کردم داره سرد برخورد می کنهچندين بار ناراحتم کرده بودولی ...

بعضیا شروع کننده رابطه میشن خودشونم تموم میکنن،بعضیا هم تا وقتی به دردشون میخوری باهات خوبن و موردای دیگه حالا ببینی این خانم چطوری بوده