2777
2789
عنوان

شما چه جوابی بهش میدین

369 بازدید | 56 پست

سلام اگه واسه یه نفر چند دو سه روز زودتر تو ایتا یه استیکر تبریک تولد بفرستین بعد اون طرف با لحن تند و عصبانیت بهتون بگه از حالا دارم بهتون میگم من هدیه هیچ چیزی ازت قبول نمی کنم ناراحت میشین🥲🥲🥲 چه جوابی میدین بهش

قصد شما هم فقط تبریک باشه نه هدیه بردن‌

آیا با این برخورد روز تولدش پیام میدین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره اگه مثلا خیلی انسان محترمی بود بهش میگم متاسفانه منظور من رو درست متوجه نشدید و از این ادا اطوارا ولی اگه یه انسانی بود که خیلی ازش بدم میاد بهش میگم کسی نخواست برا تو هدیه بخره همین استیکرم از سرت زیاده😎

چون تند حرف زده همون موقع بلاکش میکنم یا دیگه زنگ نمیزنم و محلش نمیدم تا حرف زدنشو یاد بگیره

والا عجیبه بعدم قطع رابطه‌ کامل کرد و اون منا بلاک کرد

یه چیزی هم بدهکار شدم‌ 🥲🥲🥲

بستگی داره اگه مثلا خیلی انسان محترمی بود بهش میگم متاسفانه منظور من رو درست متوجه نشدید و از این اد ...

والا من نمی دونستم چی بگم 

سکوت کردم

بعدم اون منا بلاک کرد و قطع رابطه‌ کامل🥺