2777
2789
عنوان

لیزر کک و مک

39 بازدید | 9 پست

دوستان من امروز چهار روز میشه که چند تا از کک و مک‌هام رو برا تست برداشتم، کسی تجربه ای داره؟

تو نت نوشته همون روز پررنگ میشن و بعد سه چهار روز میفتن، ولی مال من جاش انگار صورتیه. فقط یکیشون حس میکنم یه کم قهوه‌ایه.

منتظر تجربیاتتون هستم😘😘

من رفتم انجام بدم دکتر گفت فایده نداره. دو سه تا پماد و دارو نوشت خیلی کمرنگ شدن ولی الان که گفتی باز به سرم زد برم پیش یه دکتر دیگه🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من رفتم انجام بدم دکتر گفت فایده نداره. دو سه تا پماد و دارو نوشت خیلی کمرنگ شدن ولی الان که گفتی با ...

اگه رو پوستت جواب بده و بعدش مراقبت کنی تا مدتها راحتی

لابد دستگاه لیزر نداشته گفته نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه رو پوستت جواب بده و بعدش مراقبت کنی تا مدتها راحتیلابد دستگاه لیزر نداشته گفته نکن

این کلینیک تخصصیه کلی دستگاه داره ولی گفت فقط رو خالای پررنگ جواب میده رو کک و مک تاثیری نداره.

الان یادم اومد گفت برای اونایی که پررنگ ترن و مثل خال شدن باید حداقل سه جلسه بیای و هربار کمی کمرنگ میشه تا کاملا محو شه. اینجوری نیست که پررنگ شه بعد بیفته. من دیگه برای اون دو سه تا هم نرفتم همون پمادا خوب بود.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این کلینیک تخصصیه کلی دستگاه داره ولی گفت فقط رو خالای پررنگ جواب میده رو کک و مک تاثیری نداره.الان ...

اها

من پنج تا برداشتم، فکر میکنم یکیش وسطش مونده.

ببین نگفت اگه خوب مراقبت کنی تا چه مدت برنمیگرده؟

اگه دوسال یه بارم دربیان خوبه والا

اهامن پنج تا برداشتم، فکر میکنم یکیش وسطش مونده.ببین نگفت اگه خوب مراقبت کنی تا چه مدت برنمیگرده؟اگه ...

اونی که برداشته شده دیگه تمومه رفته. مگه باز بری جلوی آفتاب یا لوازم آرایشی بد استفاده کنی یا هر کاری که دوباره از نو کک و مک جدید بزنی که ربطی به قبلیا نداره

منم اون موقع فقط با قرص و پماد سه چهار سالی خوب بودم ولی باز به خاطر رعایت نکردن کک و مک زدم. قبلا بیشتر رو بینیم بود الان سر لپ و حتی چونه.

اونی که برداشته شده دیگه تمومه رفته. مگه باز بری جلوی آفتاب یا لوازم آرایشی بد استفاده کنی یا هر کار ...

نه بابا تموم نیست

حتی لیزر هم موقتیه، خب به خاط همینم دکتر شما گفته لیزر خوب نیست؟

نگفت چرا میگه لیزر خوب نیس؟

نه بابا تموم نیستحتی لیزر هم موقتیه، خب به خاط همینم دکتر شما گفته لیزر خوب نیست؟نگفت چرا میگه لیزر ...

گفت کک و مکای ریز و کمرنگ رو برنمیداره.

دختر خالم صورتش خالای سیاه غیربرجسته داشت ده دوازده سال پیش همه رو لیزر کرد دیگه برنگشتن. از رو اون میگم دیگه تمومه. مال خودمم برنگشته مثلا یه جاهایی رو بینیم از فرط زیادی نقطه ها تیره شده بود الان اصلا معلوم نیست

گفت کک و مکای ریز و کمرنگ رو برنمیداره.دختر خالم صورتش خالای سیاه غیربرجسته داشت ده دوازده سال پیش ه ...

خال آره، منم پنج شش سال پیش چند تا خال سیاه داشتم برداشتم و رفتن.

ولی اینایی که دارم کک و مک هستن و کمرنگتر و پررنگتر دارن.

الان عکس میدم