2777
2789
عنوان

سه چهار گرم زعفرون ریختم سطل اشغال🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 26 پست
خونه نبود مامانخب تقصیر من چیه در ظرفشو شل گذاشته بود

پس شانس آوردی😄 عیب نداره فدای سرت

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

همون زعفرون هارو با قاشق جدا میکردی

بعد با اب داغ دم میزاشتی بعدش تو قالب یخ هست که مربع مربعه ، زعفروم دم کرده هارو میریختی توش بعد هم فریز میکردی

فقط آبشو باید بیشتر بریزی ک خیلی غلیظ نباشه

بعدشم مامانت درشو خوب نبسته 

کار به شما نداره که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدا سرت کاش همه ضررها مالی باشه در این حد

قبونت😓

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

همون زعفرون هارو با قاشق جدا میکردیبعد با اب داغ دم میزاشتی بعدش تو قالب یخ هست که مربع مربعه ، زعفر ...

عزیزم سس ریخته بودم رو سالاد ماکارونی

اصلا زعفرون پخش شد

بعدشم من میخواستم نفهمن

این کارو میکردم که میگفتن این قالبا چیه

صحنه جرم رو پاک کردم 😓😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

حق داری والا الان گرمی خوبش 200.متوسط 150.تا شب حالت گرفتس صبحش میگی فدای سرم

ممنون بابت دلداری ❤️

پس شانس آوردی😄 عیب نداره فدای سرت

فدای تو💕

گرمی چند

منتابستون خریدم تقریباً گرمی 150 بود 

الانو نمیدونم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فدات شم.اتفاقیه که افتاده دیگه فکر کن رفتی کافه با دوستات تو حساب کردی 🤣

دوستای من اندازه چی میخورن

تا ۵ تومن خرجم میشد

خوبه حالا الان کمتره😓😂😂😂

منتابستون خریدم تقریباً گرمی 150 بود الانو نمیدونم...

مرسی گلی