2777
2789
عنوان

دوستم خونه خریدددد

216 بازدید | 24 پست

من هنوز خونه پیدا نکردمممم

خسته شدم از بس گشتم همزمان دنبال خونه بودیم

واسع سرمایه گذاری

اون خونه شو خریده ۴ میلیارد نوساز تو باقرشهر ۱۱۵ متر 

خوبه منم بخرم؟؟ من تو داخل تهران دنبال خونه ام هرجا میرم یا فروشنده یهو میزنه زیرش نمیفروشه یا قیمت هاش معقول نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقه ده بخر باقر شهر خوب نیستمنم طلا دارم همین اندازه ولی مرددم خونه دوم بخرم یا صبر کنم بازم

خسته شدم😭😭😭

بخدا هر خونه ای خوشم میاد فروشنده کنسل میکگه

باقرشهر خوبه ۱۱۵ متر نوساز فول؟من تو داخل تهران دارم میگردم

راز خونه خریدنتون چیه ما هم بخریم 😁

همین گرندره و ورآورد بعتره تا باقرشهر چه خبره

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
منطقه ده بخر باقر شهر خوب نیستمنم طلا دارم همین اندازه ولی مرددم خونه دوم بخرم یا صبر کنم بازم

اگر خونه داری و واسه سرمایه گذاری میخای بخری اصلا طلا نفروش چون قیمت طلا خیلی بیشتر از خونه رشد داره خیلییی

اگر خونه داری و واسه سرمایه گذاری میخای بخری اصلا طلا نفروش چون قیمت طلا خیلی بیشتر از خونه رشد داره ...

بله درسته

ولی خوب خونه ای هم که دارم یه خوابه برامون کوچیکه

میخام این بمونه واسه آینده ی پسرم یه بزرگترم واسه خودمون بگیرم ولی فعلا دست نگه داشتم 

این مقدار از سرمایه خانوادگیمه عزیزم خودم جمع نکردمولی شغلمم طراحی محتواست اونم درامدش خوبه خداروشکر

طراحی محتوا چجوری ؟کجا فروش میره ؟اگر ممکنه راهنمایی کنید من تاپیکام اگر ببینید شرایطم میفهمید

بله درستهولی خوب خونه ای هم که دارم یه خوابه برامون کوچیکهمیخام این بمونه واسه آینده ی پسرم یه بزرگت ...

فعلا صبر کن احتمالا ا.ه همون طلارو بزاری برای آینده پسرت بهتره😂مملکت گل و بلبله