2777
2789
عنوان

دیروز تصادف کردم

136 بازدید | 13 پست

اولین بار رفتم تو ترافیک خیلی خوب بودم لحظه اخر که دیگه ترافیک روان میشد یه تاکسی ایستاد مسافر سوار کنه اون طرفم ماشین بود فکر کردم میتونم ردبشم  سپرم گیر کرد به گوشه سپرش صدای بدی داد اما هیچی نشد میتونستم فرارکنمولی اروم اروم رفتم جلو تا بیاد خلاصه بوق زدوایستادم ترسیده بودم دلم نمیخواست کسی ببینتم چون شهر کوچیکه خلاصه همون اول معذرت خواهی کردم وگفتم هرچی خسارت شده میدم مرد اول با عصبانیت گفت اره تو هم پول بده هستی دوباره گفت چیه همه دست وپات میلرزه ،خلاصه شماره کارت داد از نظر من من فقط به سپرش زده بودم اما اون گفت خط رو ماشینم تقصیر تو...خلاصه رفت وتموم شد اما از دیروز حرفاش ازذهنم پاک نمیشه.واقعا تحقیر شدم.به کسی هم نگفتم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد فکر نکن بهش بخیر گذشته دیگه تصادف برای همه پیش میاد

اصلا نگران تصادف نبودم حتی میتونم بگم تصادفم نبود فقط سپرم به سپرش مالییده شد.اما مطعنم چون زن بودم اونجوری حرف زد.

پوله چی بریزی وقتی نه صاف کار دیده نه نقاش نه اتفاقی افتاده☹

اصلا خسارت ندید گوشه سپرم به سپرش مالیده شد،کاری با خسارتم نداشتم فقط از نظر حرف زدنش خیلی ناراحت شدم.اینکه گفت چیه دست وپات میلرزه با اینکه کلی معذرت خواهی کردم.

اصلا خسارت ندید گوشه سپرم به سپرش مالیده شد،کاری با خسارتم نداشتم فقط از نظر حرف زدنش خیلی ناراحت شد ...

راس میگه تاکسیا اکثرشون همینن همیشه هم حقو به خودشون میدن اعصاب ندارن صبح تا شب تو خیابون دنبال یه لمه نونن

سیصد زدم بیشترم میگفت میزدم فقط ولم کنه...اما ازاین که زن بودم اون اینجوری حرف میزد دیشب خوابم نبرد.

دیگه ازاین به بعد مقصرم بودی طلبکار باش جسورانه صحبت کن باحرف هر چلغوزی هم ناراحت نکن خودتو