2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه 💔🙂🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست
معلومه توبه ت از ته دلت بوده.قبول باشه عزیزم.ناامید نباش .فقط اونایی که به خاطرتو گناه دارن میکنن سع ...

نه عزیزم گناه نمیکنن بخاطر گند کاری من اونام دچار مشکل شدن نمیتونم بگم چیه ولی یجورایی دچار حق الناس هم شدم ک میدونم خدا منو نمی بخشه من تا ابد تو عذابم 😭😔

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه انجام ندهسعی کن جبران کنیتوبه ات قبوله در این صورت

من انجام ندادمش دیه بارها توبه کردم ولی بازم عذاب وجدان میگیرم 

توبه خوبه ولی جبران گناه باید انجام بدی حق الناس رو باید بطریقی حلالیت بگیری اگه نمیشه یه کار خوب رو شروع کن بجبران گناهات مثل رد مظالم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ناامیدی خودش گناهه شما الان بازم داری گناه میکنیتاجایی ک امکانش هس حق الناساتو جبران کنبرای حق الله ...

چجوری جبران کنم حق الناسو چجوری.. 

وقتی خود خدا قسم خورده من حق بنده هامو نمی بخشم چیکاز کنم 

توبه خوبه ولی جبران گناه باید انجام بدی حق الناس رو باید بطریقی حلالیت بگیری اگه نمیشه یه کار خوب رو ...

میشه بگی چطوریه؟ 

چجوری جبران کنم حق الناسو چجوری.. وقتی خود خدا قسم خورده من حق بنده هامو نمی بخشم چیکاز کنم

خب اگ مالی هس بهشون برگردون اگ لازمه حلالیت بطلبی برو بگیر دنبال راه باش ن سرزنش و ناامیدی

نه عزیزم گناه نمیکنن بخاطر گند کاری من اونام دچار مشکل شدن نمیتونم بگم چیه ولی یجورایی دچار حق الناس ...

پس اگه گناه نمیکنن براشون جبران کن .دلشونو به دست بیار بعد ازشون حلالیت بطلب.من مطمئنم خدا میبخشه چون خیلی مهربونه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چجوری جبران کنم حق الناسو چجوری.. وقتی خود خدا قسم خورده من حق بنده هامو نمی بخشم چیکاز کنم

تا وقتی نمیبخشه که بنده ش نبخشیده.وقتی براشون جبران کنی اونا هم حلالت کنن قطعا خدا میبخشه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

هرچی کار خیر میکنی به نیابت از کسانی باشه که به خاطر تو ،تو مشکل افتادن.

هرچی کار خیر میکنی به نیابت از کسانی باشه که به خاطر تو ،تو مشکل افتادن.

😞😭❤مرسی عزیزم