2777
2789
عنوان

بخاطر ریختن اب کتکم زدن عکس

166 بازدید | 19 پست

دیشب دختر داییم اومد خونمون شب بمونه مامانمم خیلی اعصابش خورد شده بود همیشه وقتی یه قطره اب هم از دست من بریزه رو فرش مامانم خیلی کتکم میزنه امروز با خواهرم و دختر داییم تو اتاق بودیم که فرشش هم تازه خریدیم دخترداییم یه قوطی اب اورده بود خواهرم خورد بهش ریخت من مامانمو صدا کردم اومد خواهرم گفت این اب رو اورده بود مامانمم منو با تسبیح که تو دستش بود کتک زد و هزارتا فحش هم بهم داد کلاس هشتمم خواهرم دوازدهم 

کتک مادر زود خوب میشه غصه نخور

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر به چه حقی باید فرزند رو بزنه ؟خانمی که تسبیح دستشه و جانماز رو آب میکشه چرا از امانت خدا مراقبت ...

راحت گول میخوریدا

سواد رسانه ای کو

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خوب عزیزم مامانتوصدانمیکردی،حالاابه دیگه چیز نجس که نیس بریزه روفرش بادستمال خشک می کنی مگه چی میشه. چراممانت دنیاروبه خودش وشماسخت می گیره

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه