2777
2789

من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۱

اما تو ظاهر ۵۵کیلو نشون میدم ی جورایی عضله س بدنم و چربی اضافه ندارم 

اما همش خود خوری میکنم دلم میخواد انقدر استخونی بشم و اسکینی ک مثل پر کاه سبک بشم 

از طرفی م شکمو م و مدام دلم خوراکی میخواد و از طرفی هم کارم سنگینه و پیاده روی و جا ب جایی وسیله دارم 

نمی‌دونم چطور باید از سرم بندازمش بیرون این آیدل های کره ای چطور انقدر لاغرن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۶۹ وزن ۵۹ بنظرم که خوبه باشگاه هم میرم ولی اسکینی اصلا دوست ندارم زن باید برجستگی های بدنش رو دو ...

هیکلت خوبه بنظرم من دوست دارم چند کیلو دیگه کم کنم ک دنده هام بزنه بیرون واقعا نمی‌دونم چرا اینطوری شدم 

هیکلت خوبه بنظرم من دوست دارم چند کیلو دیگه کم کنم ک دنده هام بزنه بیرون واقعا نمی‌دونم چرا اینطوری ...

نه عزیزم خیلی زشته الان دیگه مدلینگ هم اینجوری پسند نیست الان وزن مناسب با کیفیت روی مده

کاش تو اینجا بودی 💔

نه عزیزم خیلی زشته الان دیگه مدلینگ هم اینجوری پسند نیست الان وزن مناسب با کیفیت روی مده

خب این چطوریه ک هر کاری کنم بازم بازو ها و رون پام پره 

اینایی ک استخون دستشون معلوم میشه چیکار می‌کنن 

من قدم ۱۵۷ وزنمم  ۲۰۰و۵۱ 

میخوام بشم ۵۰ ب نظرم خوب میام نسبت ب قدم

ب نظرم وزنت خوبه نرماله ولی اگه اسکینی دوس داری نهاییییت تا ۵۵ کیلو بیا یعنی زیر ۵۵ نیا

ولی ۶۰ فیت بشی هم عالی تری 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
من قدم ۱۵۷ وزنمم ۲۰۰و۵۱ میخوام بشم ۵۰ ب نظرم خوب میام نسبت ب قدمب نظرم وزنت خوبه نرماله ولی اگه اسک ...

هعی خواهر نمی‌دونم این چ مدلشه ک بیوفتم تو فاز مانکنی 

خودتم خوش هیکلی راستی