2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث پدرش رو پیش نکش.

بهش بگو تو روزی که اومدی خواستگاری گفتی دنبال شغل دوم هم میرم که نرفتی. حالا راجع به این صحبت نمیکنم. ما قراره فلان تاریخ عروسی کنیم. پس اندازی که نداری؛ خرج زندگی رو هم که به قول خودت با یازده تومن نمیشه داد؛ برنامت چیه؟ نذار حاشیه بره که حالا یه کاریش میکنم و...

بگو من واقعا نگرانم. میتونی از پس زندگی بربیای یا نه؟ جوابم یه کلمه بیشتر نیست. اگه نه؛ چرا از اول وعده الکی دادی و چرا الان کاری نمیکنی؟ اگه آره چطور و از کجا؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

کمک هم بکنه پدرشوهرم

وظیفشه

تو دوران عقد حرفی نزن

خودتو از سکه ننداز

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

دوست عزیز از اونجایی که پدرشوهرت هشتش گرو نهشه،یعنی نمیتونه کسیو واسه مغازه بگیره اگه شما واسطه بشی پسرش از اونجا بیاد بیرون و پدر فشار مضاعف بیاد.حس بدی نسبت بهت پیدا میکنن.

به نظرم مشکل کمک کردن به باباش هم نیست،مشکل روراست نبودن و خسیس بودنه نامزدته عزیزم

زندگی زیباست ای زیباپسند
کمک هم بکنه پدرشوهرموظیفشهتو دوران عقد حرفی نزنخودتو از سکه ننداز

میدونی چیه

وقتی تو همین دوران یه کادو برا من نمیخره 

از تمام رسم و رسومات میزنه

فشارش ب من میاد واقعا سخته چیزی نگم

دوست عزیز از اونجایی که پدرشوهرت هشتش گرو نهشه،یعنی نمیتونه کسیو واسه مغازه بگیره اگه شما واسطه بشی ...

عزیزم روراست نبودن از چه لحاظ؟

خب من چیکار کنم ک اون نمیتونه شوهرم بره اونجا ک اونا بتونندی چیزی دربیارن 

اونوقت منی ک عقدم انگشت شمار برام کادو خریده

از تموم رسن و رسومات زده

واقعا خیلی فشار رومه

میدونی چیهوقتی تو همین دوران یه کادو برا من نمیخره از تمام رسم و رسومات میزنهفشارش ب من میاد واقعا س ...

نگو

ولی تو هم نخر

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بقیه پولش رو چکار میکنه من نفهمیدم

اگر نصف حقوقش رو میده قسط

بقیه اش کجا میره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

به نظر من که مجانی پیش باباش وایستاده و از توضیح دادن به تو طفره میره که مچش باز نشه.  شوهر منم همینه. سر کار میرفت ته ماه بدون حقوق. میگفت هنوز تسویه نکردن. چند روز دیگه.  بعد من همه هزینه ها میدادم. اینم میرفت سر کار تایم طولانی بدون پول.  هم سرکار میرفت هم پولی نداشت.  اهل پس انداز و اینا هم نیست. فقط خرج کردن بلده.  ببین در نهایت نمیشه کار چندانی کرد.  

پدرش خودش هشتش گرو نهشهیه کمکی داره حقوق اونو بدهبرا خودشون چبزی بمونهبنظرت چیزی میمونع برا همسر من؟ ...

آره اینجور که بنظر میاد فقط داره کمک بدون دستمزد میکنه.بگو الان که سر خونه زندگیه خودمون نیستیم میگی ندارم و نمیرسه بعد که کلی خرج اضافه میشه چیکار میخوای بکنی بجای کمک تو مغازه پدرت تدریس خصوصی رو از حالا شروع کن

🙃