2777
2789

گربه من سیاهه

مثل یه پیش بند زیر گردنش سفید

خیلی هم نازه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید استارتر ولی ی سوال 

بچها گربه می‌تونه ماست بخوره ؟ برا گربه مریض چی خوبه خیلی شرایط خوبی ندارم ک چیز خوبی بدم بهش 

مثلاً غذای بسته ای برا گربه از کجا میشه خرید ؟ 

(:A__•~•__M:)
عزیزم میشه بدونم چی میدی بهش ؟ همسایه هاتون اذیت نمیکنن کجا نگهش میداری

خونه ما ویلایی هست

از یک ماهگی دارم

اول شیر خشک مخصوص نوزاد گربه میدادیم

الان غذای خشک گربه

سوپ که خودمون براش میپزیم با مرغ و هویچ  بدون ادویه

کنسرو های مخصوص گربه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

تحت نظر دامپزشک هست 

واکسن زدیم

دارو و ...

خدا حفظش کنه 🥺اسمش چیه

دریا