2777
2789

خسته شدم از دستورات پدرشوهرم یه ساختمونیم اقا از صبح دستورات داده چهلمه فلانه ببر مسجد مارو بیار بعد فلان ساعت شام میدن ببر بیار شوهررمم گوش به فرمانشه بعد میخاستیم بریم بیرون مادرشوهرم هی پذسید کجا کجا میرین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم این مشکل دارم شوهرم چون دلش راضی نمیشه نه بگه خانوادش ازش سواستفاده میکنن بهش کارمیسپارن حتی وقتایی ک تایم استراحت بعداز سرکارشه حتی گاهی وقتا برنامه بیرون رفتنمون بخاطر اونا کنسل میکنه چون بهش زنگ میزنن کاردارن پدرمادرش بچه های دیگم دارن ولی اونا مثل شوهرم گوش ب فرمان نیستن بهشون چیزی نمیگن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
پس چرا چسبیده بشما پول بیشتر از بچه هاش بهتون داده یا خونه چیزی بنامتون کرده ؟ اگر اینجوریه وظیفتون ...

نه والا شوهر من فقط میگ بالوالدین احسان اونام سو استفاده میکنن

پس چرا چسبیده بشما پول بیشتر از بچه هاش بهتون داده یا خونه چیزی بنامتون کرده ؟ اگر اینجوریه وظیفتون ...

نه والا شوهر من فقط میگ بالوالدین احسان اونام سو استفاده میکنن