2777
2789
عنوان

بچه ها الان واسه آوردن بچه چقدر باید هزینه کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
پس این قشر ضعیف ک بچه زیاد میارن چجوریه مگه سونو و... نمیدن

منم به همون موندم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

والا انقدر زیاد شد جرات جمع زدن ندارم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ‌خبره خیلیه که

جفتم پایین بود رشد بچه کم بود دکترا میترسوندن با کلی دردسر فهمیدیم خانم ارثی فنچه 🤣 از شانسم همون موقع زایمانم یه هفته قبلش بچه دوستم تو بیمارستان فوت کرد چشمم ترسیده گفتم الا بلا خصوصی میرم یه هفته هم بچم بستری بود 

الآنم چهار سالشه نسبت به هم سن و سالاش کوتاه تره

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

جدا ویزیت ۱۵۰؟من دخترمو متخصص کودکان میبرم ۳۵۰ میدم

منم میبرم ۳۸۰ 

دکتر تیروییدم ۴۰۰ 

حالا خدا می‌دونه ماما چقدر بگیره 

پشیمون شدم همین یدونه بسمه

جفتم پایین بود رشد بچه کم بود دکترا میترسوندن با کلی دردسر فهمیدیم خانم ارثی فنچه 🤣 از شانسم همون م ...

اره بستری اینا زیاد میشه هزینه ش.

خدا حفظش کنه فنچ رو 🌱

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
پس این قشر ضعیف ک بچه زیاد میارن چجوریه مگه سونو و... نمیدن

این هزینه های بالایی‌که میگن مال زایمان سزارین و بیمارستان خصوصی هست اگه اتفاقی ناگواری توی زایمان نیوفته نهایت بیشه ۶ یل ۷ و ملیون 

منم میبرم ۳۸۰ دکتر تیروییدم ۴۰۰ حالا خدا می‌دونه ماما چقدر بگیره پشیمون شدم همین یدونه بسمه

ب نظرم درآمد بالای صد باشه میشه بهش فکر کرد 😂 بازم قطعی نه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
والا انقدر زیاد شد جرات جمع زدن ندارم.

نمیدونم چیکار کنم دخترم تنهاست مهدکودک جواب نمیده از یه طرفم هزینه ها بالاست 

جدا از بارداری و زایمان مهدکودک مدرسه لباس کتاب کیف و کفش عید مسافرت و..... 

اره بستری اینا زیاد میشه هزینه ش.خدا حفظش کنه فنچ رو 🌱

مچکرم ❤️

ب نظرم درآمد بالای صد باشه میشه بهش فکر کرد 😂 بازم قطعی نه

آره بخدا 

جدا ویزیت ۱۵۰؟من دخترمو متخصص کودکان میبرم ۳۵۰ میدم

والا منم اولین بار رفتم تعجب کردم چون انتظار داشتم متخصص ویزیتش بیشتر از اینا باشه ولی خب فکر میکنم متفاوته 

مثلا دکتری که واسه آمینوسنتز پیشش رفتم ۳۰۰ ویزیتش بود 

دکتر متخصص غدد که میرم ۲۴۰ 

نمیدونم انگاری تعرفه ثابت ندارن

این هزینه های بالایی‌که میگن مال زایمان سزارین و بیمارستان خصوصی هست اگه اتفاقی ناگواری توی زایمان ن ...

سزارین تو بیمارستان دولتی چنده؟؟؟ 

سزارین تو بیمارستان دولتی چنده؟؟؟

توی بیمارستان دولتی اصلا زایمان سزارین نمیکنن مگه اینکه حین به دنیا اومدن بچه مشکلی پیش بیاد یا دکتر از قبل نامه داده باشه 

منظورم از ۶ یا ۷ میلیون زایمان طبیعی بود نه سزارین وگرنه سزارین توی بیمارستان دولتی هم حدود ۱۶ و ۱۷ میلیون یا شاید حتی بیشتر هم میشه