2777
2789

هزینه های سونوگرافی آزمایشگاه سلفری و... و زایمان 

تقریباً چقدر میشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلفری چرا حالا؟

ازمایشای معمول آزاد و سزارین باشی پنجاه  اینا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

زیاد🤣

من همیشه تعجب میکردم از حرف اونایی که میگن نداری نباید بچه بیاری تا اینکه خودم تو موقعیتش دیدم چقدر هزینه ها زیاده🥴😐

کلی نمیدونم ولی سونوی معمولی ۳۶۰ اینطوراس 

سونو و آزمایش ان تی و آنومالی هر کدوم ۲ تومن ۲ و خورده ای هزینه داره

ویزیت ها ۱۵۰ هر سری 

دارو ها و مکمل ها هر ماه تقریبا ۳۰۰ و خورده ای تا چهارصد پونصد حالا مونده به اینکه چیا تجویز شه

سلفری و آمینوسنتز هم به ترتیب ۶ و خورده و ۸ ۹ و خورده ای هزینشه

اکوی قلب۱۸۰۰ 

بیمارستان و زایمان سزارین تو بیمارستان خصوصی شهر به شهر و بیمارستان با بیمارستان فرق میکنه ولی شهر ما ۱۸ تا ۳۵ تومن

سلفری چرا حالا؟ازمایشای معمول آزاد و سزارین باشی پنجاه اینا

احتمالات رو در نظر گرفتم آخه سر اولی سال ۹۹ , صد و خورده ای دویست تومن  خرج بارداری و زایمان شد 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

فقط شانس بیاری وسط مسطاش مشکلات دیگ پیدا نکنی و خرجات 3 برابر نشه!یا بچه زودتر ب دنیا بیاد و دستگاه ...

دقیقا سر اولی همون طوری شد 

احتمالات رو در نظر گرفتم آخه سر اولی سال ۹۹ , صد و خورده ای دویست تومن خرج بارداری و زایمان شد

چ‌خبره خیلیه که

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
زیاد🤣من همیشه تعجب میکردم از حرف اونایی که میگن نداری نباید بچه بیاری تا اینکه خودم تو موقعیتش دیدم ...

مرسی 💋 

زیاد🤣من همیشه تعجب میکردم از حرف اونایی که میگن نداری نباید بچه بیاری تا اینکه خودم تو موقعیتش دیدم ...

جدا ویزیت ۱۵۰؟

من دخترمو متخصص کودکان میبرم ۳۵۰ میدم