2777
2789
عنوان

مفهومی خوندن چجوریه

26 بازدید | 5 پست

اینکه الان خانوممون تو گروه گفته برا امتحان عربی فردا مفهومی بخونین یعنی چی؟

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

عربی من همیشه بیست بودم تنها کاری هم که میکردم اول میومدم کللل درسا رو لغت هاشون رو میخوندم و اون لعت هایی که زیر صفحه مینوشت رو بعدم قواعد رو مفهمومی میخوندم و خلاصه نویسی میکردم بعدم میرفتم سوالای مربوط به قواعد رو کار میکردم در اخرم یک دور درس رو از اول تا اخر میخوندمم و در اخرممم که یک مرور کلیی

عربی من همیشه بیست بودم تنها کاری هم که میکردم اول میومدم کللل درسا رو لغت هاشون رو میخوندم و اون لع ...

مرسییی💖

نمونه سوالم کار میکردین؟

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اگه میرسیدم کار میکردم همیشه عربیم بیست بود یادش بخیر

معدلت چند بود؟

من امسال نوبت اول تقریبا امتحانامو خراب کردم😕

دهمم

معدلت چند بود؟من امسال نوبت اول تقریبا امتحانامو خراب کردم😕دهمم

راهنمایی بیست همیشه بودم دبیرستانم بالای نوزده اخرا هیجده و خوردی عیب ندارههه ترم اول و زیاد سخت نگیرر بجاش ترم دوم در حد خفه کردن خودت درس بخون همین