2777
2789

ما تو یه ساختمون با مادرشوهرم هستیم و من تازه عروس از روز اول کلا مشکل داشت مادرشوهرم با من کلا آدم نرمالی نیست و مشکل روانی داره کاملا و من خوبی میکنم و اون جوابش رو با بدی میده البته جلو شوهرم نقش آدم خوبارو بازی می‌کنه بعد فامیلای شوهرم چه دور چه نزدیک زمان نامزدی و عقد می‌رفتیم خونه هاشون احترام میزاشتن و سلام میدادن به من الان تو یه مجلسی یا جایی این فامیلای شوهرم هستم با مادرشوهرم یا خواهر شوهرم میریم و کنار اونا میام داخل مجلس همه به اونا سلام میدن جز من اصلا قیافشونو میره تو هم منم هم زمان با اونا سلام میدم منو که میبینن سلام نمیدن یا روشون رو میکنن اون ور و خودشون رو میزنن اون راه که مثلا منو ندیدن یا جلو پای همه بلند میشن فامیلای شوهرم با سه تا جاری ها سلام احوال پرسی گرم میکنن و برعکس رفتارهایی که با من انجام میدم رو میکنن منو که میبینن میشینن و بلند نمیشن حالا من احترام میزارم و جلو پای همشون بلند میشم بعد من نه بدی کردم نه کار زشتی علت این رفتارشون نمی‌دونم چیه و مادرشوهرم نمی‌دونم پشت من به دروغ چیزی گفته دیده اونا بد شدم واقعا از این حرکت و رفتار زشتشون موندم شوهرمم همش اصرار می‌کنه با مادر و خواهرم برو جایی دعوت میکنن حالا واقعا موندم چیکار کنم

جایی که بهت بی احترامی می کنن نرو 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

باهمسرت خونه ی فامیلاش رفت و آمد کن فقط

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا کلا تاژه عروس بودن اینجوریه تا بیای اخلاقای بقیه رو یاد بگیری کلی غصه میخوری فکر میکنی همه منظور دارن

یکم بگذره متوجه خیلی سوتفاهما میشی

من که اینجوری بودم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

وقتی بهت احترام نمیذارن چه دلیلی داره بهشون احترام بذاری ؟؟؟؟

هرکی بزرگ‌تره که لیاقت احترام نداره این ی اصل 

لطفا در رفتار خودت تجدید نظر کن بنظرم 

چون نمیتونی اونا رو عوض کنی پس خودتو تغییر بده ک کمتر ناراحت بشی 

چون بحث فایده نداره

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بعضی خانواده ها نسبت به تازه عروس جبهه دارن انگار که غريبه است زیاد جمع خودشون راه نمیدن حالا شاید مادر شوهرت حرفی زده باشه که بی تاثیر نباشه ولی یه بار از خواهر شوهرت مستقیم بپرس دلیل رفتارشون اگه طفره رفت پس زیر سر خودشونه اگه بی اطلاع بود از این بعد حواسشون جمع میکنه و بهشون اعتراض میکنه حالا شما اگه طفره رفت شماهم زیاد تو جمعشون نرو و باهاشون سرد رفتار کن خودشون پشیمون میشن

بفرما جلو ته صف مال خودمه
آخه شوهرم جنگ و دعوا و قهر راه میندازه نرم

وظیفه ی همسرتون اینه خانوادشون رو مدیریت کنن نه اینکه با شما برخورد کنن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بعضی خانواده ها نسبت به تازه عروس جبهه دارن انگار که غريبه است زیاد جمع خودشون راه نمیدن حالا شاید م ...

دقیقا آخه خواهر شوهر و مادرشوهر هم این رفتار رو میکنن من شک دام به جاریم 

دقیقا آخه خواهر شوهر و مادرشوهر هم این رفتار رو میکنن من شک دام به جاریم

لابد یکی از جاری هات زیرآبتو زده خب از خواهر شوهرت بپرس و اصرار کن شاید یه حرفی زدی چند تا گذاشتن روش تحویل صاحبش دادن اونا هم دلشون شکسته 

ترفند خانواده شوهرمن میدونی چیه 

اگه چیزی گقتن به شوهرت بگو به خودش بگو. قایم نکن اگه تقصیر نداری بزار بقیه هم ماستاشونو کیسه کنن 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
لابد یکی از جاری هات زیرآبتو زده خب از خواهر شوهرت بپرس و اصرار کن شاید یه حرفی زدی چند تا گذاشتن رو ...

دقیقا کار جاری هست یدونشون به شدت فتنه خودشیرین یعنی هر کاری می‌کنه دیده بشه پشت سر همه غیبت می‌کنه کار خودشه شک ندارم اره این دفعه میگم