2777
2789
عنوان

با همسرم سر بچه دار شدن توافق نداریم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست
کار خوبی نمیکنی همه ما بچه دار شدیم و کم و کاستیهایی داشتیم و این دلیل نمیشه که بگیم کار بدی کردیم ب ...

خب من چون بچه اول بودم خیلی این کم و کاستی رو تجربه کردم ولی خواهر و بردارم هرچی خاستن واسشون فراهم بوده نمیگم خانواده ام واسم کم گذاشتن ولی من بیشتر تو کم  و کاستی بزرگ شدم یجورایی قانع بار اومدم میدونم بچه ام همیطوری میشه نمیخام ی نفر زندگی منو دوباره زندگی کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم تا پارسال میخاستم ولی الان تصمیمم عوض شد چون تو خودم نمی بینم بچه بزرگ کنم

این خیلی نکنه مهمی منم با تو موافقم 

ولی خب همسرتم حق داره 

از طرفی وقتی یه نفر نخواد بچه اوردن بنظرم اشتباه 

میخوای باهاش حرف بزن یه مدت بحثش رو پیش نکشید 

تو این مدت هم روی خودت تمرکز کن که وضعیت فیزیکیت بهتر شه 

فشار فکریش هم برداشته شه برای یه مدت 

شاید خودت هم  بعدا دلت خواست 

یا نظر همسرت فرق کرد 

این خیلی نکنه مهمی منم با تو موافقم ولی خب همسرتم حق داره از طرفی وقتی یه نفر نخواد بچه اوردن بنظرم ...

همسرم خودش هم سلامتی من واسع اینکه بچه بیارم فعلا گذاشته تو اولویت

حقم با شماست من فشار روحی روم زیاده

من خودم تا پارسال میخاستم ولی الان تصمیمم عوض شد چون تو خودم نمی بینم بچه بزرگ کنم

اینطوری که نمیشه تاپارسال میخاستی الان نه ..شما باید از قبل ازدواج سربچه دارشدن یانشدن توافق می‌کردید ..خیلیا توافق میکنن هیچوقت بچه دار نشن

بودی شهر رو چراغونی میکردم