2777
2789

من ۲۵سالمه همسرم ۲۸ ،دوسال هست ازدواج کردیم بعد همه اونایی که دنبال ما یا یکسال بعد از ما عروسی گرفتن بچه دارن منم هم‌واقعن از لحاظ جسمی توان بارداری ندارم مشکل تنگی مجرا ادرار ،زانو درد ،لگن درد دارم‌تازگی کمر درد هم‌اضافه شده از طرفی تو خودم نمی ببینم بتونم مسولیت که بچه رو قبول کنم بعد شرایط مالی مون خداروشکر در حد زندگی ۲نفره کفاف میده خونه و ماشینم داریم ولی کل گن این دنیا اونقدر اکی نیست که ی آدم دیگه رو به دنیا بیارم همسرم میگه خوب بشی‌ باید بچه بیاری چند روز دیگه پیر شدیدم ی نفر باشه آب دستمون بده میگه تو فقط به دنیا بیار من خودم بزرگش میکنم بنظرتون حرف من منطقی تره یا همسرم 

منم خونه دارم همش خونه ام بخاطر بیماری هام نمیتونم کاری انجام بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینو گفتن گفت باید ۲تا بچه داشته باشم یکی به کارم نیپمد اون یکی خوب باشه

منو داداشمم ی لیوان آبم دست مامان بابامون ندادیم!

ب شوهرت بگو 3 تا بیار، شاید سومی آب داد!

من یه چیزی دوستانه بهت میگم مرد ها تحمل نمیکنن زنشون زیاد مریض باشه 

شما هم اول دنبال درمان خودت باش ، بعد هم با روانشناس صحبت کن تا ریشه این بچه نخواستن مشخص بشه ؟

آیا توی بچگی مجبور بودی زیاد از نظر عاطفی از پدر یا مادرت حمایت کنی؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

تا همیشه ّچون حس میکنم بچه ایی که به دنیا بیارم حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه

کار خوبی نمیکنی 

همه ما بچه دار شدیم و کم و کاستیهایی داشتیم و این دلیل نمیشه که بگیم کار بدی کردیم 

بعدها از این تصمیمت پشیمون میشی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
تا همیشه ّچون حس میکنم بچه ایی که به دنیا بیارم حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه

کار خوبی نمیکنی 

همه ما بچه دار شدیم و کم و کاستیهایی داشتیم و این دلیل نمیشه که بگیم کار بدی کردیم 

بعدها از این تصمیمت پشیمون میشی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
من یه چیزی دوستانه بهت میگم مرد ها تحمل نمیکنن زنشون زیاد مریض باشه شما هم اول دنبال درمان خودت باش ...

نه،ولی من خودم چون بچگی پدر و مادرم اول زندگی شون فقط مشغول کار کردن بودن من اصلا بابام نمیدیدم بعد مو خودن گوشه گیر بار اومدم اصلا اجتماعی نیستم حوصله جایی رفتن ندارم همسرم باز یخورده بهتر ،خودم بابت گوشه گیر بودن خیلی اذیتم بچه ام هم ۱۰۰درصد گوشه گیر میشه نمیخام  ی نفر دیگه مثل من زندگی کنه