من ۲۵سالمه همسرم ۲۸ ،دوسال هست ازدواج کردیم بعد همه اونایی که دنبال ما یا یکسال بعد از ما عروسی گرفتن بچه دارن منم همواقعن از لحاظ جسمی توان بارداری ندارم مشکل تنگی مجرا ادرار ،زانو درد ،لگن درد دارمتازگی کمر درد هماضافه شده از طرفی تو خودم نمی ببینم بتونم مسولیت که بچه رو قبول کنم بعد شرایط مالی مون خداروشکر در حد زندگی ۲نفره کفاف میده خونه و ماشینم داریم ولی کل گن این دنیا اونقدر اکی نیست که ی آدم دیگه رو به دنیا بیارم همسرم میگه خوب بشی باید بچه بیاری چند روز دیگه پیر شدیدم ی نفر باشه آب دستمون بده میگه تو فقط به دنیا بیار من خودم بزرگش میکنم بنظرتون حرف من منطقی تره یا همسرم
منم خونه دارم همش خونه ام بخاطر بیماری هام نمیتونم کاری انجام بدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه چیزی دوستانه بهت میگم مرد ها تحمل نمیکنن زنشون زیاد مریض باشه شما هم اول دنبال درمان خودت باش ...
نه،ولی من خودم چون بچگی پدر و مادرم اول زندگی شون فقط مشغول کار کردن بودن من اصلا بابام نمیدیدم بعد مو خودن گوشه گیر بار اومدم اصلا اجتماعی نیستم حوصله جایی رفتن ندارم همسرم باز یخورده بهتر ،خودم بابت گوشه گیر بودن خیلی اذیتم بچه ام هم ۱۰۰درصد گوشه گیر میشه نمیخام ی نفر دیگه مثل من زندگی کنه