2777
2789

دلت از چی پره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها بیزحمت توی اینجور تایپکا یا نظر ندین 

یا اینکه نیایین بونیسین میخوای توهم بخور بخواب یا کار نکن 

یکی دلش گرفته از اینکه مجبوره برای اینکه زندگیشو توی این تورم هندل کنه از صبح تا شب زحمت بکشه 

پس بیزحمت ا بهش بگین خدا قوت 

یا اگه اونم نمیتونین 

اصلا نظر ندین بهتره .

چرا همه رو باخودتون مقایسه میکنین ؟

توی این تورم وبیداد گرونی خیای از دخترای مجرد وخانمای متاهل ؛مجبورررن کار کنن مجبور .

اینو فقط کسی میفهمه که خودش کار میکنه وزحمت میکشه .

حالا یک عده هم خانه داری میکنن وهم بیرون کار میکنن .خدا بهتون سلامتی بده 

من خانه دار نیستم اما شغلم یجوریه که تایمش کاملا دست خودمه،ناظر ساختمونم،ولی واقعا نمیفهمم خانه دارا میگن از صبح کار میکنیم تا شب من صب پامیشم نهایت یساعت تو حالتی که بخام جارو و طی بکشم زمان می‌بره برا تمیزی ،شامم که سالاد و چیزای سبک میخوریم یه ناهاره که اونم نهایت یکی دو ساعت،شایدم چون بچه ندارم کارام سبکه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بچه ها بیزحمت توی اینجور تایپکا یا نظر ندین یا اینکه نیایین بونیسین میخوای توهم بخور بخواب یا کار نک ...

عزیزم اونیکه تاپیکم میزنه باهمه فرمایشات شما توهین نباید بکنه به بقیه_بخوروبخواب یعنی چی

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷