2777
2789
عنوان

علائم اولیه بارداری کیا تجربه کردن میشه لطفاً بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
چه تفاهمی منم دقیقا این ماه اقدام کردم بعد اقدام فهمیدم زخم دهانه رحم و عفونت دارم ی جلسه پلاسماتراپ ...

وای واقعا ، منم فریز کردم خیلی اذیت شدم چند روز 

سه روزم بستری بودم بیمارستان و مدام بهم سرم و آمپول میزدن اونم تو رگی ، جوری که کل دستام کبود بود تا یک ماه ، دکتر به شماهم گفت زخم و عفونت مانع بارداری میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میگم مثل پریودیه اصلا قابل تشخیص نیست مگر تست و ازمایش

یه سوال عزیزم ، من دل درد و کمر دردم خیلی خفیفه ولی ساق پام درد می‌کنه یهو عضلات پام میگیره 

ولی چند دقیقه بعد آروم میشه 

وای واقعا ، منم فریز کردم خیلی اذیت شدم چند روز سه روزم بستری بودم بیمارستان و مدام بهم سرم و آمپول ...

نه من مثلا پیش متخصص رفته بودم برام دوسه تا انتی بیوتیک نوشته بود خودم شک کردم ک زخم دارم چون اصلا معاینه نکرد 

بد رفتم پیش ی ماما اون گف چون تو اقدام کردی نباید انتی بیوتیک بخوری .داخل واژنمو با دستگاه نشون داد واقعا زخم بود عفونتم داشتم پلاسما تراپی کرد ی محلولم داد گیاهی شبا بریزم تو اب بشینم توش

گف صبر کن اگ پریود نشدی بیا ی فکر دیگه میکنم

ولی اگ پریود شدی برات دارو مینوسم 

بد اینکه من کلی تحقیق کرد با زخم و عفونت حامله شدن یکی دوتا شکم اکثرا

ولی گوگل نوشته باعث سقط و مکل برا جنین میشه

خلاصه ک اولش دعا میکردم حامله باشم الان موندم هم دلم میخواد به هم میترسمو میگم نشم حامله 

نه من مثلا پیش متخصص رفته بودم برام دوسه تا انتی بیوتیک نوشته بود خودم شک کردم ک زخم دارم چون اصلا م ...

اگر درمان کرده باشی دیگه خیالت راحته ، منم خودم زخمامو دیدم وحشتناک بود ، دکتر بهم گفت وقتی پر از زخم عفونت و خون آبه اسپرم نمیتونم از رحم رد بشه و بارداری رخ نمیده ، نمیدونم شاید شدت زخمای من خیلی زیاد بوده و عفونتمم با اینکه کلی درمان کردم بازم هم حس میکنم دارم و هنوز قرص میخورم 

اگر درمان کرده باشی دیگه خیالت راحته ، منم خودم زخمامو دیدم وحشتناک بود ، دکتر بهم گفت وقتی پر از زخ ...

تو پاپ اسمیرم اومده بود خفیف متوسط 

خب برو دکتر معاینه کنه

من تو شهرمون کلینیک مانا هس

دکترش ماما هسش

کارش خیلی خوبه بهش اعتماد دارم