2777
2789
عنوان

روز مرد😀🗿

69 بازدید | 8 پست

روز مرد روز دوست پسر نیست.

اگه مرد بود، می گرفتت!! 

کلام_گوهر_بار#  

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

تکبیر

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگه طرف هول نباشه میگیریمش

وقتی تو رابطه باشیم و فکر ذکرش پیش پسر دیکه ای باشه چی ؟

بلایی که به سر خودم اومد …

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طرف هول نباشه میگیریمشوقتی تو رابطه باشیم و فکر ذکرش پیش پسر دیکه ای باشه چی ؟بلایی که به سر خود ...

کات کن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

کات کن

بعد از فوت مادرم درجا ولم کرد رفت با یکی دیگه

تو مدتی که افسردگی حاد داشتم

بیخیال

همیشه ما مردا ادم بده بودیم

کسی طرف ما رو نمیگیره چون به ظاهر دخترا مظلوم ترن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بعد از فوت مادرم درجا ولم کرد رفت با یکی دیگهتو مدتی که افسردگی حاد داشتمبیخیالهمیشه ما مردا ادم بده ...

خب اینجور چیزا واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد ربطی به جنسیت نداره 

خب اینجور چیزا واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد ربطی به جنسیت نداره

درسته خانم و ممنون از طرز فکرتون