جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ازدواج خوب صد برابر مجردی بهتره ازدواج بد صد برابر بد تره
اگر مورد خوبی داری رد نکن. همون ارامش توی خونه باعث میشه ادم هر کاری هر درسی چیزی بخواد بخونه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
ولی خیلی ها بعد ازدواج انگار زنجیر بستن بهشون و پر هاشونو قیچی کردن.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اگر خوبه برو سراغ تحقیقات و توکل کن به خدا. بری خونه خودت تازه میفهمی چی میگم. اگر واقعا فهمیده باشه کلی راحتی. اصن همون حال ارامش بعد اتاق خواب ذهنتو باز میکنه برا هر کاری که میخوای بکنی
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
من كه هرروز خدا رو شكر ميكنم ازدواج كردم با اينكه خونه پدرم هم شرايط خوبي داشتم.ولي متاهلي رو خيليييييي بيشتر دوست دارم😍چون خدا بهترين آدم رو گذاشت جلو پام🥰
واقعا ازدواج با آدمِ خوب خوبه، غير از اين فاجعهههههه هست