2777
2789

من حس میکنم توی زندگی قبلیم دوران هخامنشیان زندگی میکردم… روحم متعلق به اینجا نیست انگار

تخت جمشید که رفتم قلبم داشت میومد توی دهنم

حس میکردم بعد سالهاا برگشتم خونه ام .. خیلی عجیب بود برای خودم

از چند کیلومتری نرسیده به اونجا یک جوری اشتیاق و استرس داشتم چشم هام پر از اشک شده بود که خواهرم تعجب کرده بود!

حس دلتنگی عمیق و اشک میریختم … 

همش حس میکنم من توی اون دربار و دوران زندگی میکردم

الان دانشجو دندانپزشکی ام ، اما حسم اینه یک خانم خانه دار بودم همسر یک مرد مبارز طور بودم توی دوران کوروش بزرگ…هر قدمی که برمیداشتم حس میکردم همه اینا رو من قبلا قدم زدم …حس دلتنگی برای همسرم !( باوجود اینکه مجردم ) دلتنگی اینکه تو جنگی کشته شده … 

براتون اتفاق نیفتاده ؟؟!

بنظرتون توی زندگی قبلی تون چیکاره بودین؟کجا بودین!؟

واقعیت داره اصلا اینا ؟

من که خودم تو شوکم  

نمیدونم چجوری بیانش کنم 

هر وقت بهش فکر میکنم یا عکسی فیلمی چیزی میبینم همین حس ها میاد سراغم غم و دلتنگی میگیره دلمو

والا ملوم نیس زندگی قبلی چ غلطی کردم که این زندگی دارم اینجوری بفنا میرم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

تنبل درختی بودم از اینا که سال به سال تکون نمیخوره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل سوئیس وتایلندبودم ولی طبق آیه ی ۱۰۰سوره مومنون تناسخ وجودنداره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
تاریخی نمیدونمولی ی جای خیلی سر سبز و پر درخت

چطور؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من وقتی رفتم تفلیس پایتخت گرجستان، این حس رو داشتم که حدود 400 سال پیش اونجا زندگی می کردم. (میشه هم زمان با دوران صفویه توی ایران )

واقعأ جاهای تاریخی که می رفتیم، خودم و همسرم رو توی اون دوران، با لباس های سنتی و چهره هایی شاد می دیدم و انگار همهٔ اون جاها برام آشنا بود. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

جدا ؟؟

بله وجودنداره