پیتزانخوردم مدیر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1040 عنوان خانوادم کلی حرف میزنن بهم همش میگن سنت زیاد شده منو بستن به دعا تا بختم باز بشه ازدواج کنم | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 22 پست هیچی برای دختر سخت تر از این نیستانگار گناه کردم که مجردم 😔۲۵ سالمه همش زنگ میزنن دعا نویس و اینا آخه خواستگارای درب و داغون میان یا اگه خواستگار خوبی هم باشه فقط میگن که میایم اما نمیان دیروز | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r_e_pink عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4534 نه خیلی بد میدونن اگه دختر جدا بشه شرایطشو ندارم توضیح دادم که الان سال آخر دانشگام... بد بدونن توکه نباید بسوزی این وسط مشکل از تفکر خودشونه کار کن بتونی دربیایی بیرون از اون جو بتونی مستقل زندگی کنی حتی شده تو خوابگاه
nesmafi عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 405 اطراف ما هم سن همه ازدواج کردن حتی همه دوستام مردم اینجا خیلی حرف در میارن خانوادمم نگران حرف مردن ای بابا کل زندگی شده حرف مردم شما توجه نکن گل به زور که نمیشه هر موقع خودت خواستی یا زمانش شد بهترین برات اتفاق میوفته
ناناسیی عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1530 چنده؟ حرز مخفی ها خوشگلن گرونن من خودم معمولیشو دارم حدود ۴۰۰ خریدم پارسال اینا فکر میکنم الان حدود ۶۰۰ اینا باشه از گالری کوثر از اینستاگرام خریدمگفتم نمازشم بخونن
dria1396 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5057 یگو میخواستی منو نزایین که حالا برا بیرون کردنم این همه خرج کنید..بعدم بگو میخام مجرد بمونم وقتی پیر و از کار افتاده شدید وایسم جمع و جورتون کنم
قرمزآتشین عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 3205 وضعیت مال خانواده هم که ضعیف باشه معمولا بیشتر گیر میدن چشمها هیچ گاه دروغ نمی گویند👌
فلافل_خوشمزه عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1169 حرز مخفی ها خوشگلن گرونن من خودم معمولیشو دارم حدود ۴۰۰ خریدم پارسال اینا فکر میکنم الان حدود ۶۰۰ ای ... چه تاثیری داشته براتون؟
ناناسیی عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1530 چه تاثیری داشته براتون؟ عزیزم تاثیراتش زیاده سرچ کن حرز امام جواد تاثیراتش رو بخونمهم ترین تاثیری هم که برا من داشته رفع بلا و چشم زخم بوده