2777
2789
عنوان

اطرافتون چادری های خوش پوش میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 48 پست
ب نظرم این استایل خیلی شیک و تر تمیزه برای با حجابها

اینا فقط واسه لاغرا مناسبه،خانمایی که پر هستن،وقتی کمربند این چادر ببندن،بالاتنشون زیاد تو دید میشه،حالا با اینکه روسری هم دارن ولی بنظرم فقط واسه خانمای ظریف مناسبه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا فقط واسه لاغرا مناسبه،خانمایی که پر هستن،وقتی کمربند این چادر ببندن،بالاتنشون زیاد تو دید میشه، ...

بله

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دوستم یه چادری خوش پوش و به روز هست لباسای شیک و خودش میدوزه و میپوشه شالو هدبند های خوشگل و چادر سا ...

عزیزممم😍

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
شال برای حجاب کامل خوب نیست..شال زمانی قشنگه که زیاد نیاری جلو.نخوای حجاب کامل داشته باشی...ولی برای ...

همین دیگه

به همین خاطر اکثر شال هام رنگ کرم هست ،چون حتی هررنگی رو‌نمیشه سر کرد و خیلی جلو اورد ...

به خاطر همین تنوع پوشش که که شده چادر رو ترجیح میدم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
خودم عاشق چادرم از بچگی و چادر میپوشم کاش شوهرمم مذهبی باشه به چادرم گیر نده

چه خوب 

الان راضی هستید از انتخابتون؟

سختتون نیست؟

همسرم وپسر داییش چون طلبه ان ما خانماشون چادری هستیمهمیشه ساق دست و روسریامون سته 😍

😍👌

ی چادر کار شده دارم از هفت تیر ده سال پیش 5ملیون خریدم همش کار دست و منجوق و مروارید چادر شال دار وا ...

😍😍😂