2777
2789
عنوان

من قسم خوردم لاغر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 27 پست
آره😔💔

اصلا مهم نیست فک کردی بیماری لاعلاجه  یه وزنه میخای کم‌کنی  شیر پودر سنجد ویه قاشق عسل بریز توش خیلی سیر نگهت میداره

من وقتی میخا وزن کم‌کنم میگم قراره غذا کم بخورم قرار نیست که بمیرم

منم به سرم میزنه یه وقتایی چاق بشم بعضیا میگن چاق بشم بهتره ولی میترسم پشیمونی بیاره و نتونم کم کنم. ...

به حرفشون گوش نکن

اگر دیگه خیلیییی کمبود وزن داشتی 

تحت نظر پزشک باش 

ولی اصلاً سمت کلمه چاق شدن هم نرو 

بدبختیه 

گرفتاریه 

حالم از خودم بهم میخوره من 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا مهم نیست فک کردی بیماری لاعلاجه یه وزنه میخای کم‌کنی شیر پودر سنجد ویه قاشق عسل بریز توش خیلی ...

والا این چاقی شده مرض چسبیده به زندگیم 

فعلاً که دارم با ورزش و رژیم کم می‌کنم 

ان شاءاللّه که موفق بشم

خسته شدم از این زندگی 

انشاالله با رژیم و ورزش حل میشه و به وزن دلخواهت میرسی.مشخصه اراده قوی داری و موفق میشی🙏🌺

خیلی‌ ممنونم ازتون 🙏🏻 💚 

ان شاءاللّه 

به حرفشون گوش نکناگر دیگه خیلیییی کمبود وزن داشتی تحت نظر پزشک باش ولی اصلاً سمت کلمه چاق شدن هم نرو ...

ممنون عزیزم.خودمم نظرم اینه.خیالت راحت شما هم به وزن دلخواهت میرسی هزار بار دور از جونت بیماری که نیست درمان نداشته باشه.فقط اراده میخاد که مشخصه شما داری 

والا این چاقی شده مرض چسبیده به زندگیم فعلاً که دارم با ورزش و رژیم کم می‌کنم ان شاءاللّه که موفق بش ...

موفق میشی نگران نباش خوبه که اراده داری 

هیچ کس تو این دنیا به اندازه من شکمو وپر خور نیست یعنی یه چیز عجیب خیلی ارادم ضعیفه

موفق میشی نگران نباش خوبه که اراده داری هیچ کس تو این دنیا به اندازه من شکمو وپر خور نیست یعنی یه چی ...

شما هم ان شاءاللّه به وزن دلخواهت برسی 

ممنونم ازتون💚🙏🏻

سه کاسه آش میخورم یه دونه نان سنگک میخورم ماکارانی برنج با نون مث گاو شیرینی کیک میخورم تخمه خو بمان ...

اینطوری نگو به خودت🥺🥲💔 

مطمئناً میتونی 

همش از استرسه 

منم دارم دیگه 

پرخوری عصبی دارم دیوانم می‌کنه