2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چه مدلی عکسی چیزی داری من هیچ ایده واسه کوتا کردنشون ندارم حداقل یکم مرتب بنظر بیان

شبیه مریم میرزاخانی

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

نهههههه😨😭😭

خب بلند تر باشه هم اشکالی نداره

تو گوگل عکسارو ببینید، هر کدوم بهتون میاد

اگه موهاتون فر نیست ، مصری هم خیلی قشنگه

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

خب بلند تر باشه هم اشکالی ندارهتو گوگل عکسارو ببینید، هر کدوم بهتون میاداگه موهاتون فر نیست ، مصری ه ...

واااای مصری احساس میکنم مث زرافه بشم😅😅موهام صاف و کم‌حجم دوس داشتم فر و پرحجم بود اون موقع پسرونه عالی میشد🥲

ممنون ازینکه جواب دادی عزیزم👌🏻♥️

واااای مصری احساس میکنم مث زرافه بشم😅😅موهام صاف و کم‌حجم دوس داشتم فر و پرحجم بود اون موقع پسرونه ...

زرافه😂😅

تا روی شونه هاتون کوتاه کنید