2777
2789
عنوان

حرکات خیلی عجیب غریب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 62 پست
بعدم میخوای گریه کردنی بی صدا اشک بریزه خب معلومه قرمز میشه همش یه ماهشهر چه انتظاراتی داری به مولا ...

بچه من ی دستشو اننننننننقدر تکون میداد ک هیچکس تاحالا ندیده بود. بعد تا چندماهگی دستاشو‌میبستم وقت خواب .‌محکم گره میزدم از تکونای زیاد باز نشه😂😂منم مامان اولی هستم بخدا

parasoo1989@

طبیعیه خانه بهداشت به مامانم گفته بودسرداداشم خیییلی بزرگه کلی استرس دادن درحالی که متخصص اطفال گفت سالمه الانم ازدواج کرده وبقیه مواردم طبیعیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبونم لال منم یه بار تو اینترنت دیدم که یه دکتر گفت خندیدن زیاد و بی مورد نوزاد نشونه تشنجه. کاش ببر ...

پیش مغز و اعصاب اطفال هفته دیگه وقت دارم

باز نوار مغز میگیره

دقیقا خودمم همچین چیزایی خوندم

این حتی علاوه بر صدای خنده بلند که فقط تو خوابه بعضی وقتا لبخندای بزرگ بزرگ میکنه (موقع بیداری)یعنی دهنشو خیلی باز میکنه نمیدونم نشونه صرعه تشنجه یا لبخند اجتماعیه که میگن تو ۴۰روزگی بچه باید داشته باشه چون ادمارو نگاه نمیکنه میترسم همینا باشه

پیش مغز و اعصاب اطفال هفته دیگه وقت دارمباز نوار مغز میگیرهدقیقا خودمم همچین چیزایی خوندماین حتی علا ...

بهش میگن gelastic seizure. اگه انگلیسی تون خوبه تو سایتای انگلیسی درباره ش بخونین متاسفانه چیزایی که الان خوندم خیلی شبیه علائمیه که گفتین 

, also known as "gelastic epilepsy", is a rare type of seizure that involves a sudden burst of energy, usually in the form of laughing.This syndrome usually occurs for no obvious reason and is uncontrollable. It is slightly more common in males than females

نوع خاص و نادری از تشنج است که شامل تخلیه انرژی ناگهانی به فرم خندیدن است. خنده ای غیرقابل کنترل و بدون دلیل مشخص که در جنس مذکر شایع تر است

بهش میگن gelastic seizure. اگه انگلیسی تون خوبه تو سایتای انگلیسی درباره ش بخونین متاسفانه چیزایی که ...

دقیقا یع کلیپ تو اینستا دیدم واسه همین برام ترسناکه حتی خنده هاش

صرع ژلاستیک میگن بهش

بچه من ی دستشو اننننننننقدر تکون میداد ک هیچکس تاحالا ندیده بود. بعد تا چندماهگی دستاشو‌میبستم وقت خ ...

آره پسر خواهر منم تند تند دستاشو تکون میداد تو بیداری البته 

الآنم سیزده سالشه هیچ مشکلیم نداشت من فقط دود از سرم بلند شد با خوندن این تاپیک

پیش مغز و اعصاب اطفال هفته دیگه وقت دارمباز نوار مغز میگیرهدقیقا خودمم همچین چیزایی خوندماین حتی علا ...

این همه آدم گفتن بچه مشکل نداره 

به یه پیام تمرکز کردی

تروخدا بچه رو رها کن

همین نوار مغز و این دکتر اون دکتر بیشتر ضرر داره

رهاش کن

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
اوتیست هست؟

بچه یه ماهشه☹️

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
یعنی جایزه ی عجیب ترین تاپیک سال میرسه به تاپیک شماتوروخدا بچه رو ول کن چرا انقدر حساسیت آخه ؟خدا بچ ...

به خدا دست خودم نیست

همه چیزش برام عجیبه همه چیز

تا میام اروم شم یع چی جدید میبینم