2777
2789
عنوان

میخام درو قفل کنم شوهرم نتونه بیاد داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 36 پست
از خیانت مدرک جمع کن راحت بتونی دادخواست طلاق بدی مهریه نبخشی دختر با اینکار ثابت می‌کنه تمکین نداری ...

مدرک دارم ولی فقط چتاشونو حضوری ندیدم تاحالا چیزی ازش 😓نه مهریه هیچوقت نمیبخشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا بیاید تاپیکم استرس دارم لطفاااا

خب عزیز چندنفر دیگه هم جوابت دادن منم میگم خیالت جمع یکی از خصوصیات قرص اورژانس اینه ک بعد از چندروز پریود میشی.پس استرس نداشته باش.

مدرک دارم ولی فقط چتاشونو حضوری ندیدم تاحالا چیزی ازش 😓نه مهریه هیچوقت نمیبخشم

از چت ها طوری عکس بگیر که بیفته عکس پروفایل طرف و معلوم بشه گوشی شوهرته

طوری عکس بگیر با گوشیت از گوشیش که معلوم بشه گوشی اونه عکس بدی چتاش باشه نزنه زیرش بگه ساختیه شماره زنو رو دربیار بعدا پرینت تماس پیام یواشکی از همراه من یا ایرانسل من بگیر 

دادخواست طلاق زمانی بدی مجبوری مهریه ببخشی

یا اثبات خیانت عسر حرج اثبات می‌کنی راحت تر طلاق میگیری اونطوری بخشش مهریت مثلا شاید در حد دو سکه باشه نهایت ن بیشتر بازم بسته به نظر قاضیه

فقط تا میتونی مدرک جمع کن صداش ضبط کن پرینت تماس پیام دربیار تونستی تو خونت گوشی جاساز کن زن بیاره خونت بتونی ثابت کنی تو خونه خودت بوده اگه واقعا میخوای از این اشغال طلاق بگیری تا تهش برو

نمی‌دونم چ مرگش

هر مسئله و کاری حتما دلیل داره 

پس ریشه یابی کن 

چه مسئله ای توی زندگی هست 

چی شده توی رفتار و کردار و مسائل دیگه 

که از خونه فراری شده 

محبت جای دیگه داره جستجو میکنه 

همیشه برای حل یه سری مسائل ادم باید اول از خودش شروع کنه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

از چت ها طوری عکس بگیر که بیفته عکس پروفایل طرف و معلوم بشه گوشی شوهرتهطوری عکس بگیر با گوشیت از گوش ...

سلام 

این اطلاعات رو از کجا دارید رشتتون چیه شوهرم اعتیاد ب شیشه داره میتونی کمکم کنی درخواست دوستی میدی لطفا

اصلا خونرو ترک نکنید اونکه ار خونه باید بره مرد طبق قانون خونه برای زنه مرد حق نداره زنش یا دخترشو ب ...

من چرا برم مگه من خیانت کردم ک برم؟اون بی لیاقت عوضی باید بره